Metamorfoza mojego ogrodu
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Aga mój Mąż oddałby Ci go z wyprawką
.

- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ masz wielki ogród i jaki już piękny
gratuluję i życzę, żeby był coraz piękniejszy, z miesiąca na miesiąc

- lesioc
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2008, o 10:20
4 pergole
... można poszaleć
. Faktycznie warto pochwalić męża.

Zapraszam: spis treści ogród
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Kasiu dla eMa wielkie
wykonała porządną robotę
a jakie róże będą się piąć po pergolach
rabata wyszła super
a piesio uwięziony taki bidulek no ale strat nie można mieć ciągłych w ogrodzie
pozdrawiam niedzielnie

rabata wyszła super

pozdrawiam niedzielnie

- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Nowa rabata przy tarasie będzie super. Tym bardziej, że masz już odpowiednie nasadzenie. Podoba mi się także magnolia.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Kasiu spacerek miałam bardzo udany,masz śliczny domek i ogród .Wszystko przemyślane i gustownie wykonane jestem pod wrażeniem 

Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa które są najlepszą motywacją
. Dzisiaj u mnie cały dzień pada deszcz więc wszystko się zazieleniło i kolory w ogrodzie robią się piękne. Przemku magnolia to Leonard Messel. Planuję dokupić jeszcze jedną magnolię ale zastanawiam się nad kolorem.

Witaj Kasiu!
Metamorfoza rabaty przytarasowej imponująca - teraz nasadzenia są świetnie wyeksponowane.
Boli mnie tylko serce patrząc na matę, którą rozłożyłaś... nie jest za gruba?
Metamorfoza rabaty przytarasowej imponująca - teraz nasadzenia są świetnie wyeksponowane.
Boli mnie tylko serce patrząc na matę, którą rozłożyłaś... nie jest za gruba?
Wahałam się Aga szczerze mówiąc między matą a włókniną ale trudno jest jaka jest przynajmniej nic nie będzie przerastać. Na razie Ares mi sukcesywnie podkopuje posadzone krzewy jak się nudzi na tarasie.
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Bardzo podobają mi się rabatki przy tarasie - przemyślane i fajne - nic nie będzie rosnąć na folii
A pergole pierwsza klasa 

Kasiu,bardzo ładne roślinki,szczególnie podoba mi się sasanka,magnolia,tulipany jeszcze takich nie widziałam i modrzew.Rabata przy tarasie bardzo pomysłowa i starannie wykonana,pergole też świetnie wyglądają.Piszesz,że chciałabyś coś jeszcze dosadzić kolorowego i niewysokiego.Może posadz berberysy mają takie rożnorodne wybarwienie liści,czy koniecznie muszą to być byliny.
Myślałam o berberysach Aniu ale nie wiem czy nie wolałabym po prostu kolorowych kwiatów.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Kasiu ,myślę że z kwiatów była byś bardziej zadowolona .Zawsze można wymienić ,jak się znudzą ,a krzewy raz wsadzone siedzą cały czas w jednym miejscu i osiągają rozmiary.Wejdź sobie na Lilie Wodne pl i zobacz ,jakie oni mają tam piękne floksy i inne rośliny .Miodzio . 

- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Kasiu ładnie zapowiada się Twój ogródek , dużo ciekawej roślinności i architektury ogrodowej. Z czasem doprowadzisz wszystko do perfekcji czego Ci bardzo życzę 

Ewuś dzięki za link, zaglądałam i rzeczywiście piękne byliny mają. Pomyślę po długim weekendzie i pojadę chyba na targ u siebie. Mam jeszcze do posadzenia drugą część warzywnika tzn.pomidorki, ogórki, papryka, pory i selery. Dobrze, że deszcz popadał.
Beatko dziękuje za odwiedziny i miłe słowa. Chyba do końca życia się nie wyrobię żeby ją całkowicie zagospodarować
Beatko dziękuje za odwiedziny i miłe słowa. Chyba do końca życia się nie wyrobię żeby ją całkowicie zagospodarować