Bernadetko!!!!!! Cudne te Bieszczady widziane Twoimi oczyma!!!!!! Zazdroszczę I pozdrawiam serdecznie!!!! Napatrzyły się moje oczy i wspomnienia z przed lat wróciły!!! Dzięki za wspaniałe krajobrazy.
Za moich licealnych czasów bywałam w Bieszczadach każdego roku więc teraz bardzo miło spędziłam czas na wspominkach, dziękuję
Jest nieprawdopodobna magia tych miejsc, chciałoby się przenieść w tamten czas, w tamte miejsca....
Swego czasu też się uropowałam nad Soliną.
Piękne miejsce a Bieszczady.....często wracam tam wspomnieniami.
Zwłaszcza utkwiły mi w pamięci spotkania z węglarzami wypalającymi węgiel drzewny.
Wtedy nie było jeszcze techniki a Bieszczady świeciły pustką i miejscami pamięci.
Ale widoki zawsze są wspaniałe.
Witajcie
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za odwiedziny i zostawiony ślad .. sama zaglądam na forum prawie codziennie ... ale ....
Trochę bieszczadzkiej przyrody. Gdzieś zapodziały się zdjęcia przecudnych maleńkich dzwoneczków .. a szkoda - bo tak mi się podobały .........................
W drodze na Trochaniec .. urzekł mnie ten widok
W czasie wędrówki z Chatki Puchatka w lesie Michał dostrzegł.... może to zaprzyjaźniony Filip?
Rydze zbierał brat ... mieliśmy śniadania
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Bernatko-było wspaniale,dawno tak nie odpoczęłam!Jeszcze intensywnie pachnę niejedną miętą .Zapomniałam przepisu na ciasto,które tak Felixowi smakowało.Podróż powrotna bardzo sprawna,przesiadki bez oczekiwań,busowe drzwi w drzwi.Rośliny w wodzie.Sadzenie rano.
Wow Ewuniu - i ja Ci dziękuję.. twój przyjazd był takim dopingiem , żebym obudziła się z letargu i wyszła do ogrodu ... Było mi bardzo , bardzo miło i .. zapraszam znów po Jabłoń
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013