Marylu faktycznie jest wspaniale, wiosna to najpiękniejszy czas. Aż nie chce sie wychodzić z ogrodu, wszystko kwitnie, pachnie bzyczy

sama radość ....
Moniś dziękuję

Szachownice mnie zawojowały i to te wszystkie niewielkich rozmiarów. Ale niestety moje zakupy okazały się zdublowane i mam tylko 2 odmiany a nie 4

Jesienią znów będę polować ...
Wiesiu dziękuję

Szachownice i mnie oczarowały, muszę im podsypać troszkę nawozu, bo to żarłoki, a chciałabym, żeby zawsze były takie piękne i ukwiecone
Kamyku ja również, ostatnio żeliwny grill w kształcie kociołka robi u mnie za donicę

Niestety za późno przyszedł mi ten pomysł do głowy, bo wcześniej 2 wylądowały na śmietniku, a naprawdę z kwiatami wspaniale się prezentują .
Gabi dziękuję bardzo za miłe słowa, ale to Ty jesteś mistrzem w robieniu pięknych zdjęć
Aga dziękuję, to takie wdzięczne obiekty

Już się nie mogłam doczekać kiedy zakwitną ....
Maryniu dziękuję

U mnie szachownice na piaseczku. Ale podobno one faktycznie nie lubią zbyt mokro, mogą wygniwać.
Andrzejku no ja w końcu mogę cieszyć się tulipankami, bardzo je lubię i sadzę bez opamiętania ....i zawsze bardzo czekam

W tym roku niestety sporo kęp ma same liście i jakieś pojedyncze pąki.....i to nie stare, ale takie dwuletnie, jestem rozczarowana
Tajeczko szkoda bardzo drzewek

u mnie 3 lata temu uschła przepiękna brzoskwinia, która rodziła ogromne owoce, straszni mi jej żal....na szczęście została jeszcze jedna. Mam nadzieję, ze nie pojawią się przymrozki i zaowocuje...
Co do kamieni, to faktycznie przeważnie mam roślinki posadzone pomiędzy nimi, bardzo tak lubię

Teraz mam nową rabatę pod tarasem , jeszcze nie dokończona, ale strasznie brakuje mi na niej kamieni . Mam nadzieję, ze pomalutku uda mi się ich naściągać
Igorku bardzo dziękuję, strasznie mi miło , że podobają Ci się moje fotki
Przed chwilką byłam u Ciebie podziwiałam wspaniałą magnolię

Czekam na fotki pełnych tulipanków, moje jeszcze w pąkach ...