Niespodziewanie odkryłam że rozkwitł mi jeszcze jeden liliowiec,2 lata temu dała mi go sąsiadka z działki mówiąc że jest mały i kwitnie na biało,okazuje się że zakwitł ale na żółto,według mnie jest to Stella de Oro,i co ciekawe ma 7 płatków
Skapciały liliowiec, ale będzie ładny już to widać.....hosteczki super i w świetnej formie.....U Ciebie trytoma 2 raz kwitnie a u mnie wcale ten liliowiec od sąsiadki też cudniasty ...ale namnożyły się hosteczki
Przez te deszcze nic nie mogę zrobić na działce,na mojej glinie jak kopię to aż chlupie,ale moim hosteczkom bardzo te deszczyki pasują,rosną jeszcze aż miło
Syberio-u mnie na razie tylko drzewa brzydną i zasypują suchymi liśćmi moje hosteczki,a te rosną jak głupie i nawet wypuszczają młode listki.No,ale dziś u mnie była tak piękna pogoda że nawet wystawiłam twarz do słońca,chciałabym jeszcze chociaż kilka dni takiej pogody,bo mam strasznie mokrą ziemię i nie mogę wybrać chwaściorów
Witam moja Guacamole też ma pączka a Fragrant chyba w przyszłym roku, nie widać u Ciebie jesieni jest pięknie u mnie już się ostro sypie w lasku pozdrawiam Basia