WITAM MOICH GOŚCI POŚWIĄTECZNIE . Tak jak napisałam Lucynka po świątecznych obrzarstwach trzeba byłoby zabrać sie do szpadla

. Niestety snieg to uniemozliwia ,chociaż czy ja wiem

odgarnianie śniegu na grządki tez dobra robota . Trochę relaksu i znowu zabawa na całego a potem już tylko z górki .
LUCYNKO masz rację z tym przejedzeniem teraz biegi naokoło osiedla

taka zaprawa ,ale jak przyjdzie wiosna to wszystkie kilogramy spadna więc sie nie martw
KREOLKO chyba musisz mieć odpowiednia ilość postów i osiągnąć odpowiedni status ,wtedy będziesz mogła korzystać z PW . Jedna rada musisz częściej pisać
BOGUŚKO miło Cię powitać a kusiole takie gorkie żeś mi przesłała tyż Ci take posyłom
KRYSIU dokupiłam hiacyntów mam nadzieję ,że powiększą moje zbiory

Nie wiem jaka to odmiana szachownicy bo kupiłam już wyrośnięta w doniczce
TOSIU

za janioła
OLU miło ,że o mnie myślałaś

Święta miałam zajęte towarzysko . Jeden dzień był syn z synowa i dziećmi a w drugie święto przyjechał brat i graliśmy w karty .
Przeglądałam dziś zdjęcia mojego ogrodu z początków mojej bytności na Forum . Smiesznie się to oglądało a szczególnie wiosna . Przy okazji znalazłam nazwę róży która jeszcze mi nie zakwitła . Ciekawe czy w tym roku pokaże swoje kwiaty to Golden Glow . Muszę trochę o niej poczytać co to za jedna. Trochę wiosennych skowronków