Trochę poczytałam o polysciasie w necie.. Same odwrotne zalecenia- do tego co wcześniej wiedziałam

chan-dzia pisze:Dzięki ArletkoAptemie mam od LeNki ,szybko rośnie,może i zakwitnie niedługo
![]()
To ja takiego byka walnęłamLeNka pisze:chan-dzia pisze:Dzięki ArletkoAptemie mam od LeNki ,szybko rośnie,może i zakwitnie niedługo
![]()
![]()
Aptenia
ale może być i przez m też mi się podoba
![]()
Powinna zakwitnąć w najbliższym czasie, moje maleństwa też już kwitnąnie tylko mamuśka.
Tak, takniektóre mówią że pleni się to jak chwast :P a ja to potwierdzam
arlet3 pisze:To ja takiego byka walnęłamLeNka pisze:chan-dzia pisze:Dzięki ArletkoAptemie mam od LeNki ,szybko rośnie,może i zakwitnie niedługo
![]()
![]()
Aptenia
ale może być i przez m też mi się podoba
![]()
Powinna zakwitnąć w najbliższym czasie, moje maleństwa też już kwitnąnie tylko mamuśka.
Tak, takniektóre mówią że pleni się to jak chwast :P a ja to potwierdzam
i przez "m" to napisałam
Sama mam polysciasa i przed jego zakupem przeczytałam dużo całkowicie sprzecznych informacjimaribat pisze:Aniu świetnie trzymają się Twoje begonki, moja czerwona właśnie padła.
Trochę poczytałam o polysciasie w necie.. Same odwrotne zalecenia- do tego co wcześniej wiedziałam
Zgadza się to niemożliweiwosia88 pisze:Sama mam polysciasa i przed jego zakupem przeczytałam dużo całkowicie sprzecznych informacjimaribat pisze:Aniu świetnie trzymają się Twoje begonki, moja czerwona właśnie padła.
Trochę poczytałam o polysciasie w necie.. Same odwrotne zalecenia- do tego co wcześniej wiedziałamJego można przycinać na wiosnę i w związku z tym w jednym miejscu napisali, że bardzo łatwo przyjmuje się z obciętych wierzchołków, a w drugim- że to niemożliwe. Jeszcze nie próbowałam, więc nie wiem, komu wierzyć
LeNka pisze:arlet3 pisze:To ja takiego byka walnęłam i przez "m" to napisałamLeNka pisze:chan-dzia pisze:Dzięki Arletko Aptemie mam od LeNki ,szybko rośnie,może i zakwitnie niedługo![]()
Aptenia ale może być i przez m też mi się podoba
Tak, tak niektóre mówią że pleni się to jak chwast :P a ja to potwierdzamTo co, ta nazwa też fajna, dziewczyny ochrzciły mojego szczęślinka Sklerodendron bo łatwiej było zapamiętać
, już nie powiem jak nazywam hoje
![]()
, a tym bardziej nie można napisać bo wyskakuje
Jesteś wulgarny ( a )
Polysciasa będę hodować w/g Sekretów Natury,nawet postawię w sypialni i to Miwosia88 pisze:Sama mam polysciasa i przed jego zakupem przeczytałam dużo całkowicie sprzecznych informacji Jego można przycinać na wiosnę i w związku z tym w jednym miejscu napisali, że bardzo łatwo przyjmuje się z obciętych wierzchołków, a w drugim- że to niemożliwe. Jeszcze nie próbowałam, więc nie wiem, komu wierzyć
Alinko chyba razem będziemy szukały takiej begoni@lina pisze:Glorioza ma pięknego kwiatuszka