Koniec lutego tuż, tuż........
A potem to już dobiegniemy do wiosny, spotkanie będzie bardzo wczesne i pracowite.
Po 10 marca ma już być coraz cieplej.
My już w blokach startowych, więc armia ludzi ze sprzętem będzie ciężko tyrać.....
Ewuś bardzo mi się podoba Twoja działeczka , wszystko tak harmonijnie posadzone . Zdjęcia z maja zeszłego roku niesamowite zwłaszcza te z 9 , a już lasek brzozowy / bardzo lubię brzozy / powalił mnie na łopatki .A co do roślinek to chyba masz wszystko ...no iglaczków nie widziałam
A co do zimy to jeszcze zostało jej trzy dni ...tylko dlaczego takie mroźne i bez śniegu ...biedne te nasze roślinki
Witam moją imienniczkę i dziękuje za miłe słowa ,ja również bardzo lubię brzozy i to są kradzione z lasu ,a co do iglaków to faktycznie nie mam jakoś nie mam do nich uczucia ale myślę że w tym sezonie coś sobie wynajdę ale to musi być coś małego
Lucynko,Grażynko,Jolu ja już nie raz startowałam na działkę ale zawsze pogoda mi po krzyżowała plany ale co tam właśnie zobaczyłam ile jest - i tylko-15 ale już na naszych terenach w sobotę ma być 0 temp.i już co raz bliżej wiosny .Dzisiaj i tak grzebałam w ziemi wzięłam się za przesadzanie kwiatów domowych ,posiałam trochę cebuli i zaczyna mi brakować parapetów
Tak to prawda i do pracy .Siedzę przed rozłożonymi zdjęciami działki i kombinuje co zmienić ,bo właśnie Iga szykuje mi żurawki Będzie rabata z żurawkami a jeszcze od Anity liliowce gdzie to wszystko posadzę ale co tam jeszcze może coś