Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć

Kochana zapraszam serdecznie o każdej porze dnia i nocylucy09 pisze:Byłam, widziałam , jestem pod wielkim wrażeniem. Szkoda, że dopiero teraz tu trafiłam. Będę zaglądać jeśli pozwolisz.
Marysiu ja ostatnio też tak wpadam na działkę. Najgorzej jest w tygodniuamba19 pisze:Empuzo Ty jesteś perfekcjonistką!
Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć
empuza pisze:Iduś
Mówiłam już Marzence ale i wam opowiem.
Przyjeżdżam na działkę a moja szanowna sąsiadka idąc na inspekcję działekmówi " Sąsiadko coś zapuściła Pani działkę w tym roku... Tyle chwastów już dawno Pani nie miała ...."
![]()
No i co wy na to?
I Ty takich głupot słuchaszempuza pisze:Marysiu ja ostatnio też tak wpadam na działkę. Najgorzej jest w tygodniuamba19 pisze:Empuzo Ty jesteś perfekcjonistką!
Tak bym chciała mieć taką wypieszczoną działkę, tym bardziej że ja lubię plewić. To zajęcie mnie cudownie uspokaja. Mózg mi odpoczywa. Ale jak wpadam na działkę na 1,5 doby tygodniowo to nie wiadomo w co ręce włożyć![]()
Obiecuję sobie, że coć czase będę odpoczywać ale zawsze w głowie coś mi gada "wyrwij chwasta, wyrwij chwasta!"
No i jak tu nie wyrwać![]()
![]()
Agniesiu możesz być dumnaliska pisze:Aga u Ciebie wszystko takie dopieszczone.. czyściutkie.. sterylne![]()