Bo od wielu lat stoi jakby w miejscu i (tak mi się wydaje) że nie rośnie.KARINIA pisze:Krysiu F a czemu chcesz się pozbyć swojego???

Bo od wielu lat stoi jakby w miejscu i (tak mi się wydaje) że nie rośnie.KARINIA pisze:Krysiu F a czemu chcesz się pozbyć swojego???
Oj tak.Mi też brakuje na wszystko czasu. Ale cieszę się ,że pomimo to zaglądasz do mnie.Grzdyl pisze:Dobre czasy się kończą i ostatnio jestem, niestety bardzo rzadko. Mam aktualnie trochę kołomyj i nie wiem kiedy znów będę mógł spokojnie pobuszować w sieci. Mam właśnie chwilkę luzu, więc musiałem wejść na forum. To już chyba nałóg.KARINIA pisze:Władku a Ty zawsze wpadasz gdy jesteś potrzebny.Jak Ty to robisz?Na razie
lecę dalej.
To może zmień jej miejsce ( najlepiej teraz na dwór lub balkon) przesadź do innej ziemi i postrasz troszeczkę, że ją wydaszKrystyna.F pisze:Bo od wielu lat stoi jakby w miejscu i (tak mi się wydaje) że nie rośnie.KARINIA pisze:Krysiu F a czemu chcesz się pozbyć swojego???![]()
Krystyna.F pisze:Mówisz na balkon? Tylko że u mnie czysta patelnia i dość wietrznie. Żeby tylko nie zakatarzył się Gruboszek!!