Grzesiu pisze:Aniu gratuluje umiejętności brukarskich....
Pięknie wyszedł krawężnik....i takie wywijaski.....
podoba mi się....

Grzesiu wiesz,ze nawet sprawnie mi to idzie,szczególnie przepoławianie płytek.
Jednak daleko mi do ciebie,bo ty widziałam robisz to z poziomicą w dłoni.
Ja nie znam tego narzędzia i moje krawężniki nie są takie prościutkie jak twoje.
Na wiosnę trochę je poprawię jak ziemia osiądzie.
Jacku ja coraz bardziej lubię azalie.Są właściwie u mnie bezproblemowe.
Pięknie kwitną,potem mają zielone liście i cały czas rosną,jesienią ślicznie się przebarwiają,
na zimę gubią liście.
Magdamisia fajnie czytać,że mój ogród już może się komuś podobać.
Ma już dwa lata i przez ten czas ciężko pracowałam i gromadziłam rośliny.
Chwasty niestety u mnie też rosną i to w zastraszającym tempie.Tylko jak sprytnie cykam zdjęcia tylko tam gdzie mam opielone.
Budleje mnie też w tym roku zaskoczyły tempem wzrostu.Mam sporo małych sadzonek posadzonych w przechowalni roślin.
Jak przetrwają zimę na wiosnę chyba pójdą do sprzedaży.
korzo_m pisze:Odpowiem tarze, Ania myślę, że się nie pogniewa, wszyscy mamy takie same wrażenia na początku, wydaje się ,że u innych jest tak doskonale, nie potrafimy docenić swojego. A swoje też jest piękne tylko takie powszednie. Dobrze ,że jest forum i można wiele podpatrzeć, ulepszyć w swoim ogrodzie. Ja też tak przeżywałam jak oglądałam dopieszczone ogrody innych.
Podpisuje się pod słowami Dorotki.
tara pisze:Aniu a moze jeszcze mały stoliczku nakryj się, parasol i gadu, gadu na telebimie i w realu - byłoby fajnie
Pewnie,że było by fajnie,na razie stoliczek i parasol mam a gadu gadu to robię najczęściej z sąsiadką albo u mnie,albo u niej.