Geniu pięknie masz w ogrodzie.....
kanny też...
Te które mam od Ciebie chyba jeszcze nie zakwitną....za małe...
ale pięknie rosną....
jeszcze raz Ci dziękuję
Pewnie szykujesz się do wyjazdu....
Pozdrów wszystkich ode mnie.....
No nie mogę . Nagroda murowana jest przecudnie . też bym tak chciała ale brak mi miejsca. Zakątek z żurawkami superrr i te gruszeczki co tak sobie wiszą .Hortensja wspaniała i pacioreczniki-jak kto woli Kany . Patrzę i patrzę i nie mogę się napatrzeć nie będę teraz mogła spać. Pozdrawiam serdecznie ewa
Gieniu NA PEWNO a poza tym jak mogłaś powiedzieć, że komisja nie zastała kwitnącego ogrodu po tych dzisiejszych zdjęciach to serio masz wygraną w kieszeni trzymam kciuki
Geniu Ty nam wciskasz bajery, taa nic nie kwitnie Przecież u Ciebie to jeden kwiat, a hortensję mam chyba taką samą
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Jolu dzięki ,gdybym dziś pojechała teraz siedziałabym razem z nimi .
Maniek jak możesz tak znęcać się nad starszą panią .
A już zauważyłam żez imowity wychodzą z ziemi ,jak wrócę to pewnie już będą kwitły .
A maja lilia wodna ta druga pewnie zakwitnie jutro, a mnie nie będzie ,pąk się już otwiera ale wydaje mi się ze będzie taka sama jak poprzednia a nie żółta jak powinna być.
Genia
Geniu, że ja się znęcam no wiesz co oj to czekam na zdjęcie lilii. Geniu i wiesz, tam zaszalej u Marcina
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
GENIU ,po co te narzekania .Przecież twój ogród, jak zwykle, piękny i kolorowy .
Białej kanny nigdy wcześniej nie widziałam ,jest urocza . Szerokiej drogi i pozdrawki dla wszystkich .