Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Krzysiu,Mariolu ja nigdy nie spotkałam do tej pory śmierdzącej piwonii te które mam gipsówka rzeczywiście śmierdzi ale jest piękna szczególnie te o pełnych kwiatach zimą coś mi zjadło moją białą ale kupiłam o kwiatach różowych ,już też kiedyś miałam ale podobnie jak białą też mi coś zjadło .
Mariolu nie mogę reklamować bo kupowałam na kiermaszu w auli UMK i nie mam żadnego paragonu
Genia
Mariolu nie mogę reklamować bo kupowałam na kiermaszu w auli UMK i nie mam żadnego paragonu
Genia
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
witaj Gieniu piękne te tuwałki w tym roku powinny i u mnie być, piwonie piękne a skoro nie jesteś zadowolona z żółtej poczekaj spokojnie bo wiesz ja ostatnio zaczęłam myśleć i szukać u kwiatów zalet które mi się nie podobają i to z dobrym skutkiem. Wiem każdy kwiat ma swoja urode i jest piękny,
słonecznego i miłego dnia

Witaj Geniu
tawułkii niedługo będą kwitnąć w całej okazałości - bardzo ładne i biała piwonia fantastyczna.
Ja kupiłem na wiosnę piwonie białą taka jak u Ciebie ( przynajmniej tak mówiła pani u której kupowałem )
wypuściła nawet pączki , ale nie rozwinęły się i uschły . wydaje mi się , że pszyczyną mogło być
wiosenne przesadzanie tej piwoni .Podobno piwonie rozmnaża się w sierpniu , że to najlepsza pora
na dzielenie.A tak się cieszyłem i czekałem na jej kwiaty.

Ja kupiłem na wiosnę piwonie białą taka jak u Ciebie ( przynajmniej tak mówiła pani u której kupowałem )
wypuściła nawet pączki , ale nie rozwinęły się i uschły . wydaje mi się , że pszyczyną mogło być
wiosenne przesadzanie tej piwoni .Podobno piwonie rozmnaża się w sierpniu , że to najlepsza pora
na dzielenie.A tak się cieszyłem i czekałem na jej kwiaty.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Taro,Adam Jacku witajcie piwonie białe mam ze dwadzieścia lat oczywiście zostawiłam sobie kawałek ,resztę wydałam.A ta o pojedynczych kwiatach dla mnie to nie jest żółta tylko nie wiadomo jaka ,a mnie zależy na żółtej o pełnych kwiatach .
Adam mam nadzieję że w przyszłym roku Ci zakwitnie i będzie biała taka jak moja .
Adam mam nadzieję że w przyszłym roku Ci zakwitnie i będzie biała taka jak moja .
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: