Kolorowy ogród Geni cz.5
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też podpisuję się pod tym zdaniem obiema rękami
Każdy ogród pokazuje jak inny jest jego właściciel a różnice nas ubogacają.
Geniu - Twój ogród to istna orgia barw - tyle tulipanów (a ponoć to pomniejszona kolekcja...), wspaniała żółta magnolia - ten śmietankowo-waniliowy kolor sprawia, że ma się ochotę schrupać kwiaty (ponoć kwiaty magnolii są jadalne), piękna kolekcja orlików i host (oj choruje na nie, choruję). No i piękne różaneczniki.
Patrząc na Twój ogród widać, że nie tylko ludzie Cię lubią - rośliny również

Każdy ogród pokazuje jak inny jest jego właściciel a różnice nas ubogacają.
Geniu - Twój ogród to istna orgia barw - tyle tulipanów (a ponoć to pomniejszona kolekcja...), wspaniała żółta magnolia - ten śmietankowo-waniliowy kolor sprawia, że ma się ochotę schrupać kwiaty (ponoć kwiaty magnolii są jadalne), piękna kolekcja orlików i host (oj choruje na nie, choruję). No i piękne różaneczniki.
Patrząc na Twój ogród widać, że nie tylko ludzie Cię lubią - rośliny również

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Igo masz rację to ciekawe jak z tych samych roślin można stworzyć tak rożne ogrody i to jest fascynujące .
Witaj Joasiu bardzo się cieszę że też zajrzałaś do mojego ogrodu .
Joasiu przypomnij mi się jesienią to kilka host bardziej rozrośniętych podzielę i wyślę Ci .
A jak chciałabyś nasiona orlików to też pozbieram i mogę wysłać.
Genia
Witaj Joasiu bardzo się cieszę że też zajrzałaś do mojego ogrodu .
Joasiu przypomnij mi się jesienią to kilka host bardziej rozrośniętych podzielę i wyślę Ci .
A jak chciałabyś nasiona orlików to też pozbieram i mogę wysłać.
Genia
- e-genia
Gigo ona będzie piękna za dwa lata jak azalie się rozrosną teraz wygląda skromnie .
A te dyptamy kupowałaś na targu od jakiejś zaprzyjaźnionej pani,bo inaczej to wcale nie muszą być białe sprzedawcy często nas naciągają i mówią że jest akurat to co szukamy .
Wiele moich roślinek kupowana jest z kwiatami bo jak kupowałam bez kwiatków to zawsze było nie to , W tym roku nakupowałam dużo bez kwiatów i już się boję jak dojdzie do kwitnienia i okaże się że większość jest nie taka .
Genia
A te dyptamy kupowałaś na targu od jakiejś zaprzyjaźnionej pani,bo inaczej to wcale nie muszą być białe sprzedawcy często nas naciągają i mówią że jest akurat to co szukamy .
Wiele moich roślinek kupowana jest z kwiatami bo jak kupowałam bez kwiatków to zawsze było nie to , W tym roku nakupowałam dużo bez kwiatów i już się boję jak dojdzie do kwitnienia i okaże się że większość jest nie taka .
Genia
- e-genia
Ostatni wątek podzielili aż na 3 części .raistand pisze:Kurcze... ja za tym wątkiem nie nadążam. Już piata część.![]()
Orliki wspaniałeO reszcie nie wspomnę.
Andrzej nie będziemy sie licytowac jak wchodzę do Ciebie to oczopląsu dostaje ,tak tam pięknie i kolorowo a do tego same rarytasy
Ewelino witaj w moim ogrodzie ,myślę że niedługo zakwitnie i Twój moje też nie wszystkie kwitną