Zielony ogród w lesie.
U mnie by to nie przeszłomadziarynka pisze:Ja spacerując ostatnio po lasku zaprosiłam parę leśnych roślinek do siebie

Moje dziecię starsze wyedukowane zostało (nie przez nas

Dlatego musiałam odżałować 5 zł na kępkę konwalii

Haniu jednak własny las to skarb

- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko weź pod uwagę, w którą stronę te 80 km.EdytaB pisze:Haniu z tymi hostami (odmianami) to u mnie kiepsko. Jak podrosną to może uda mi się je zidentyfikować.
Mój M namawia mnie na działke tez ok. 80 km od wawy. Sama nie wiem
ja mam z Zoliborza całe miasto do pokonania.. działka za Piasecznem... więc w piątek na przykład przepchnąc się to porażka jest... a dla przykładu gdyby ta działka była w Glinojecku... dystans podobny a czas dostepu inny

hihi
to jak z informatykami
czym sie rózni informatyk w spodniach od informatyka w spódnicy??
czasem dostępu

- HannaCS
- 500p
jakby co konwaliami mogę się dzielić.gorzata76 pisze:U mnie by to nie przeszłomadziarynka pisze:Ja spacerując ostatnio po lasku zaprosiłam parę leśnych roślinek do siebie![]()
Moje dziecię starsze wyedukowane zostało (nie przez nas), że w lesie nie wolno nic zrywać... ani wykopywać...
Dlatego musiałam odżałować 5 zł na kępkę konwalii![]()
Haniu jednak własny las to skarb
no problem mam tego całe mnóstwo

- HannaCS
- 500p
TY masz orzeszki przynajmniej.. a ja orzeszków jeszcze nie mam, komary jak byki a tylko liście zbieram jak spadają bo to szkodliwe podobno...roslynn pisze:Haniu, nie mów, że orzech nie działa na komary, przecież ja w zasadzie tylko dlatego go wstawiłam. Zartuję, orzeszki też lubię
czyli robota, oddawanie krwi a przyjemności żadnej

- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu, piękny ten Twój las. U mnie na razie patelnia tylko. Ale kiedyś zarośnie. Super, że Twoja działeczka jest w stronę Piaseczna. Bo to jakby bliżej do mnie, niż, na przykład, do Glinojecka ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- HannaCS
- 500p
Masz rację Gosiu, że bliżej.rosiowa pisze:Haniu, piękny ten Twój las. U mnie na razie patelnia tylko. Ale kiedyś zarośnie. Super, że Twoja działeczka jest w stronę Piaseczna. Bo to jakby bliżej do mnie, niż, na przykład, do Glinojecka ;)
a tak naprawde to taka nasza mentalność przekorna, że czego nie mamy to chcemy. Wiesz jak ciężko cokolwiek w lesie utrzymać, ciemno, podłoże kiepskie, woda jak jakaś jest to drzewa wciągną w mgnieniu oka.. no i nie ma co szaleć z kwitnącymi roślinami bo kiepsko to wychodzi....
a ty na swojej patelni przy domku posadzisz co zechcesz. Kazdego dnia możesz podlewać i patrzeć jak rośnie... a mnie się zdarza jechać i zobaczyć już przekwitniete..

- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eeee, ja aż tak przekorna nie jestem, jakieś drzewka posadzę, to moje wnuki cień będą miały. Ja stworzenie słońcolubne jestem, ale lubię też rośliny ze strefy cienia.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- HannaCS
- 500p
no widzisz Gosiu.. to już wiesz czemu pila motorowa tak czesto u mnie pracuje ;)rosiowa pisze:Eeee, ja aż tak przekorna nie jestem, jakieś drzewka posadzę, to moje wnuki cień będą miały. Ja stworzenie słońcolubne jestem, ale lubię też rośliny ze strefy cienia.
bo ja tez z tych co egipskie i tureckie sloneczko kochaja

wiem wiem, skora sie starzeje i zmarszczek przybywa ale co tam