Te owocki ze zdjęć jagoda i poziomka są już w naszych brzuszkach Basiu ale będą następne
mam nadzieję,są jeszcze truskawki malinki porzeczka czarna czerwona pyszności

.Wschodzą
też nasionka po tych deszczach a myślałam że wszystko zaschło teraz Ci powiem co siałam
bo jest nadzieja że będzie co pokazać tj,ostróżka ogrodowa,dmuszek jajowaty , tytoń ozdobny,lwia paszcza, lewkonia,ostróżka hiacyntowa to są jednoroczne na kolorek
No widzisz Maryś jak mnie kobitka ze szkółki w maliny wpuściła powiedziała że grab szybko
obrośnie tą bramkę muszę trochę poczytać cieszę się że mnie znalazłaś czekam na zdjęcie
graba :P :P :P
Ale mnie przejrzałaś nigello taki miałam zamiar tylko bym chciała szybko ,kwitnie dla mnie to jaśmin tak kupowałam

natomiast Jola mówi że to pęcherznica i już nie wiem czas pokaże ważne że ładne cieszę się że będziesz bardziej czasowa czyżby wakacje
Dzięki Joluś za odwiedzinki ciekawe z tym jaśminem zobaczymy jak jeszcze podrośnie co z tego wyjdzie jak teraz pojadę powącham bo jaśmin pachnie ale nie wiem czy pęcherznica też
pachnie

Ja mam tylko czerwoną diabolo jak pojadę teraz to ją pstryknę :P :P a teraz lecę do miasta bardzo się pochmurzyło chyba zacznie padać. :P :P buziaki