Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- madzisia777
- 100p
- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- madzisia777
- 100p
ooo Geniu - super pomysł
. Czasami lubie lampke winka zamiast kawy. Bo ja z natury niskocisnieniowiec
.
A śniegu dużo i ciągle sypie, jest w okolicach 0 stopni, to jak sie ociepli to bedzie plucha. Załamka, szkoda ze nie mam teraz aparatu to bym fotki cyknęła. Pada gęsty gruby śnieg, pieknie to wyglada ale ..............ja chce wiosny ;:26 ;:49

A śniegu dużo i ciągle sypie, jest w okolicach 0 stopni, to jak sie ociepli to bedzie plucha. Załamka, szkoda ze nie mam teraz aparatu to bym fotki cyknęła. Pada gęsty gruby śnieg, pieknie to wyglada ale ..............ja chce wiosny ;:26 ;:49

- madzisia777
- 100p
GENIU- JESTEŚ NIESAMOWITA
Takie fotki to jak grzaniec na moje zmarźnięte serducho
. Wszsytkie kwiatki oczy cieszą ale te pierwsze wiosenne to chyba najbardziej.
A te takie niebieskie - w lewym rogu to kossacieć(irys) żyłkowaty tak? bardzo mi sie to podoba, widziałam że są jeszcze takie tylko ze żółte.
No i są miniaturki irysków (brodatych- chyba, albo pokićkałam nazwe?)- to te są we wszystkich kolorkach.
Geniu a te kossaćce wykopujesz na zimę, czy nie koniecznie trzeba?
Bo przy oczku wodnym bym chciała zrobić taka kompozycję z irysów: irys syberyjski a u "stóp" jego właśnie te sliczne miniaturki.
madzia.

Takie fotki to jak grzaniec na moje zmarźnięte serducho

A te takie niebieskie - w lewym rogu to kossacieć(irys) żyłkowaty tak? bardzo mi sie to podoba, widziałam że są jeszcze takie tylko ze żółte.
No i są miniaturki irysków (brodatych- chyba, albo pokićkałam nazwe?)- to te są we wszystkich kolorkach.
Geniu a te kossaćce wykopujesz na zimę, czy nie koniecznie trzeba?
Bo przy oczku wodnym bym chciała zrobić taka kompozycję z irysów: irys syberyjski a u "stóp" jego właśnie te sliczne miniaturki.

madzia.