Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maguniu. Lubię jak cebulowe są w kupce, szkoda mi było ich na razie dzielić. Może w następnym roku je rozdzielę, jak się bardziej rozrosną.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Podziwiam Cię, że w tym błocie chciało Ci się pracowac. Bratki urocze. Zakupy też niczego sobie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
Olu. Pani Prezes. Jutro u nas ma padać więc mam wolne.

- ada.kj
daluś. Ja nie straszę. taka była dziś prognoza na wszystkich kanałach telewizyjnych. Tez bym chciała, żeby było inaczej.
- ada.kj
Witam porannie.
Comuś-Mariolko. Nie bądź wredna i nie myśl tylko o sobie.
Jak dziś popada, to ja jutro nie wejdę na działkę, a plany mam duże, tym bardziej , że młody wreszcie znalazł czas i planujemy, że kilka rzeczy mi pomoże zrobić. Zawiezie i rozstawi dwa kompostniki kupione wtedy na promocji w Obi, trzeba będzie przerzucić stary kompost do jednego z nich,wykopie starą porzeczkę, pomoże wykopać i przenieść glicynię w inne miejsce, porobi i wkopie paliki do malin. Jak więc widzisz roboty dużo, a kiedy znowu znajdzie czas to nie wiem, gdyż po 1 kwietnia znów zaczyna się sezon łowiecki, więc w każdy weekend go nie będzie.
Comuś-Mariolko. Nie bądź wredna i nie myśl tylko o sobie.

Jak dziś popada, to ja jutro nie wejdę na działkę, a plany mam duże, tym bardziej , że młody wreszcie znalazł czas i planujemy, że kilka rzeczy mi pomoże zrobić. Zawiezie i rozstawi dwa kompostniki kupione wtedy na promocji w Obi, trzeba będzie przerzucić stary kompost do jednego z nich,wykopie starą porzeczkę, pomoże wykopać i przenieść glicynię w inne miejsce, porobi i wkopie paliki do malin. Jak więc widzisz roboty dużo, a kiedy znowu znajdzie czas to nie wiem, gdyż po 1 kwietnia znów zaczyna się sezon łowiecki, więc w każdy weekend go nie będzie.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Krusiuniu.
Ale faktycznie masz na sobotę zaplanowanej masę pracy. życzę Ci aby błoto wyschło i oby wszystko udało sie zrealizować.
Krysiu a ta roślinka, która kupiłam --to napisane że w cieniu lubi, może Twoja jest w słoneczku i nie kwitnie przez to. Podoba mi sie więc ją kupiłam. Pozdrawiam gorąco i wiosennie. Miłego dnia życzę Krysiu.
Ale faktycznie masz na sobotę zaplanowanej masę pracy. życzę Ci aby błoto wyschło i oby wszystko udało sie zrealizować.
Krysiu a ta roślinka, która kupiłam --to napisane że w cieniu lubi, może Twoja jest w słoneczku i nie kwitnie przez to. Podoba mi sie więc ją kupiłam. Pozdrawiam gorąco i wiosennie. Miłego dnia życzę Krysiu.