Odświeżyłam pamięć
Dzięki za tą podróż w przeszłość

Magda białe powojniki SPECJALNIE kupiłam dla tych naszych pomarańczowych róż! jakoś inne kolory mi do nich nie pasująalana pisze:I to aż dwa!Karolcia pisze:No...ja tak milczę i przewracam oczętami i zastanawiam się...
Jak to się stało, że Jolka białe powojniki kupiła,ale nic...białe do wszystkiego pasuje

Omoshiro to podobno jeden z najpiękniejszych powojników... zobaczymy, czy u mnie da radęKarolcia pisze:Omoshiro uratowała ta obwódka
Jolu,może trzeba było zamówić jakieś parkowe różyce![]()
![]()
![]()
Na tą nową rabatę by pasowały
Wiolka zawilec podobno bardzo się rozsiewa/rozrasta więc już za rok będzie czym dzielićtulipanka pisze:Fajny ten zawilec. Miałam gdzieś takiego i mi wcięło. Nie doczekałam nawet jednego kwitnienia. Nie wiem, czy padły ofiarą jakichś gryzoni, czy one jakieś trudne w uprawie/zimowaniu![]()
Na fotce z klonem widać trochę efekt Waszych ostatnich prac. Wydaje się, ze bardzo dużo masz pola do popisu![]()
Nowe nabytki bardzo mi się podobają. JPII mam i jestem z niego bardzo zadowolona. Szybko się rozrasta i jest bezproblemowy. Omoshiro, pięknie wygląda z tą różową obwódką :P