Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marysiu. Ja przesyłkę z cebul dostałam wczoraj. Również w formie gratisa brodiae, ale i 1 liliowca i piwonię. Teraz trzeba się modlić szybko o ocieplenie i jest co sadzić. Kilka cebul wsadziłam dziś do doniczek, a lilie i kłączowe już będę sadzić na działce. Liczę, że do soboty lub niedzieli ociepli się trochę i będzie można ruszyć z robotami ogródkowymi.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Łoomaatuulu
..ale zakupy!!!, no Maryś..teraz tylko modlić się o pogodę i mykać do ogrodu sadzić te cuda!!
A co Ci namieszali?..przysłali inne odmiany niż zamawiałaś? czy pomylili ilości?
A przy okazji mam pytanie o perukowca, czy ten Twój piękniś nie ma zamiaru wydać potomstwa w formie odrostów??
..a może byś mu pomogła przyginając i przysypując gałązkę 

A co Ci namieszali?..przysłali inne odmiany niż zamawiałaś? czy pomylili ilości?
A przy okazji mam pytanie o perukowca, czy ten Twój piękniś nie ma zamiaru wydać potomstwa w formie odrostów??

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Maju to ty też dałaś się skusić ?
Judytko zamówiłam więcej host, myślałam że ich już nie ma, ale dalej są w ofercie a ja ich nie dostałam to samo z liliowcami .A jeśli chodzi o perukowca to zobaczę czy przeżył tą przeprowadzkę jak tak to na pewno będę o tobie pamiętać a paczki też już będę wysyłać tylko trochę się ociepli.
Monisiu dziękuję za kwiatki .
Iduś dziękuję za pochwały

Judytko zamówiłam więcej host, myślałam że ich już nie ma, ale dalej są w ofercie a ja ich nie dostałam to samo z liliowcami .A jeśli chodzi o perukowca to zobaczę czy przeżył tą przeprowadzkę jak tak to na pewno będę o tobie pamiętać a paczki też już będę wysyłać tylko trochę się ociepli.
Monisiu dziękuję za kwiatki .
Iduś dziękuję za pochwały

- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Witaj Marysiu ,ale z Ciebie ranny ptaszek . Przyszłam się przywitać i życzyć miłego dnia .
U mnie słońce wychodzi z za chmur , oby tylko nie padało .
Na ocieplenie przyniosłam Ci kwiatka .

Zapraszam
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
To jak to?? zapłaciłaś za zamówienie za 100% a oni przysłali Ci 80 % zamówienia??? czy na miejsce tych zamawianych odmian wstawili coś innego??maria5 pisze:Maju to ty też dałaś się skusić ?

serdecznie pozdrawiam, judyta.