Leśny ogród Elli - 2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

JAKUCH pisze:Witam cię Elu Święta w pełni ,biało na dworze echa Pasterki przebrzmiały nadszedł czas spokoju ,więc z nostalgią ,za pięknymi widokami przyszłam znowu oko nacieszyć .Wiesz muszę się przyznać bez bicia, że Świerklaniec mam tak jak rzut beretem ,a jeszcze nigdy tam nie byłam . Dzięki Tobie w przyszłym roku muszę się tam wybrać ..to niewybaczalne ,że tego cudu jeszcze nie widziałam .świątecznie
Witaj Jadziu świątecznie Obrazek
Spędzamy je rodzinnie, spokojnie. Delektując się wspaniałym nastrojem i smakołykami, po których zwykle przybywa nam małe co nieco..... :lol: Choinka, prezenty....nakpiękniejsze święta w roku, na które wszyscy czekamy z radością :D Chciałoby się, aby ten radosny nasrój trwał i trwał....:D

Moja choinka i prezenty dla rodzinki ;:227

Obrazek

Jadziu cieszę się, że moje fotki zachęciły Cię do odwiedzenia ogrodu w Świerklańcu, nie ma to jak na własne oczy wszystko zobaczyc :wink:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:111 Elu, to rodzinka musiała być zadowolona z takich prezentów... :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gabriela pisze:;:111 Elu, to rodzinka musiała być zadowolona z takich prezentów... :wink:
Gabi w moim domu mieszkają trzy pokolenia. Dziadkowie, ja z moim M i nasze 2 córki. Wszyscy sobie nawzajem robimy prezenty dlatego w wigilię pod choinką leży naprawdę spora sterta, ale jaka to radośc je rozpakowywac :wink: ;:87 O tym, co kto chce dostac pod choinkę, ustalamy dużo wcześniej, żeby każdy był z prezentu zadowolony.....i chyba jest :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To fajnie.
Ja dostałam pod choinkę jeden niespodziewany prezent, ale taki, który chciałam mieć - statyw.
Nawet mi przez myśl nie przeszło, że go będę miała.
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Elu, taka wielopokoleniowa rodzina to już rzadkość chyba! Szkoda wielka, bo to świetne jest, no.. czasami może nie tak bardzo, ale ogólnie :wink: wychodzi na plus.
Też mam w domu trzy pokolenia i gdyby tylko ten dom większy był, albo z gumy jakiejś rozciągliwej, to za nic nie chciałabym zmieniać tego stanu rzeczy...
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gabriela pisze:To fajnie.
Ja dostałam pod choinkę jeden niespodziewany prezent, ale taki, który chciałam mieć - statyw.
Nawet mi przez myśl nie przeszło, że go będę miała.
To super prezent .... teraz Twoje, i tak świetne zdjęcia, będą jeszcze lepsze :D
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

zanna pisze:Elu, taka wielopokoleniowa rodzina to już rzadkość chyba! Szkoda wielka, bo to świetne jest, no.. czasami może nie tak bardzo, ale ogólnie :wink: wychodzi na plus.
Też mam w domu trzy pokolenia i gdyby tylko ten dom większy był, albo z gumy jakiejś rozciągliwej, to za nic nie chciałabym zmieniać tego stanu rzeczy...
Aniu w mojej miejscowości, to wcale nie taka rzadkośc. O mieszkania jest trudno, a jak ktoś ma własny dom, to zwykle, któreś z dzieci zostaje przy rodzicach. Jak sama wiesz najlepiej trzy pokolenia, oznacza różne poglądy, a więc bywa rozmaicie, a dom można powiększyc np. dobudowac piętro lub zaadaptowac strych. To dośc częste praktyki w mojej okolicy ;:228
Grzegorz B

Post »

Choinka ze swą kolorystyką, robi wrażenie :shock: ;:63
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ellaa pisze:]To super prezent .... teraz Twoje, i tak świetne zdjęcia, będą jeszcze lepsze :D
Ha...ha... Elu, a co powiedzą sąsiedzi z działki jak mnie zobaczą ze statywem ?
I tak dziwnie patrzyli, gdy robiłam zdjęcia roślinom w różnych pozycjach. :wink:
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hehehehe :lol: :lol: :lol: na mnie też się dziwnie patrzą jak robię zdjęcia w ogrodzie :twisted: domownicy już przywykli :wink:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorociu, myślę że jest nas więcej, ale co tam, niech patrzą...
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Tak sobie myślę, że najśmieszniej będzie robienie zdjęć wyglądało wiosną... pełzać? kucać? żeby te maluchy pierwsze uchwycić? ;:64 :lol:

A ja zapomniałam rodzince powiedzieć, żeby mi w prezencie statyw kupili... no i trzeba będzie załatwić to we własnym zakresie :wink:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Elu a ja przyszłam podziękować za pamięć i życzenia ;:79 , wiedz że i ja życzę Tobie wszystkiego naj...................... w Nowym Roku 2009 .

Sorki za moją sklerozę :oops:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wreszcie dzisiaj komputer należy do mnie, ostatnio zawładnęły nim moje dziewczyny i M.....cóż było robic, ktoś musiał ustąpic....jak zwykle....mama :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Grzegorz B pisze:Choinka ze swą kolorystyką, robi wrażenie :shock: ;:63
Grzesiu witam Cię już poświątecznie, ale za to sylwestrowo :wit Obrazek
Choinkę, jak co roku, dekorują moje córki Obrazek ucieszą się, że na Tobie zrobiła wrażenie :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”