Jutro obejrzę, co sie da zrobić :PGabriela pisze:Myślę że lepiej kawałek od korzenia, zawsze pewniejsze że się przyjmie.
Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- bogusia177
Piotrusiu ja w życiu nie miałam ostróżek ,nawet nie wiedziałam ,że takie kwiaty są ,,,,,,,,aż na forum ,a teraz jestem w nie bardzo bogata -kupowałam i dostałam od koleżanek za co im chwała -a Ciebie nie potytla -doczekasz się wnet kwiatów :Ppiterek pisze:A ja tak czekam Bogusiu na powtórkę z mich ostróżek!
I już niewiele brakuje, ale chyba mnie do tego czasu potytlatak je uwielbiam!
No już takie ładne pączki, jedna dzisiaj nieco się rozbiła, ale taki malutki borocek i jeszcze w dodatku ją wiatr potarmosiłbogusia177 pisze: Piotrusiu ja w życiu nie miałam ostróżek ,nawet nie wiedziałam ,że takie kwiaty są ,,,,,,,,aż na forum ,a teraz jestem w nie bardzo bogata -kupowałam i dostałam od koleżanek za co im chwała -a Ciebie nie potytla -doczekasz się wnet kwiatów :P

- bogusia177
Urszulko ,mówisz,że mieczyki Ci się podobają ,ale one już przekwitają ,bardzo krótko kwitnąkoza pisze:Bogusia!!!!! Mieczyki masz extra!!!!! Ostróżka zapowiada się![]()
![]()
Pięknie u Ciebie ;:2
A Bolusia to nikomu i nie pożyczaj !!!!![]()
![]()
,-szkoda bo mogły by dłużej ---a Bolusia ,mowy nie ma ,żebym pożyczyła --Mój Ci On

- bogusia177
Jadzinko witam ,,ja juz pisałam ,że mieczyki kupiłam w auchan na wiosnę i to w bardzo niskich cenach ,a ostróżki posiejesz z nasionek ,r=tak Gabi zrobiła i też jej teraz będą kwitły :PJadzia1 pisze:Witam Cię Bogusiu![]()
Ja w przyszłym roku też jak gdzieś zobaczę takie kolory mieczyków to kupię![]()
Kanny piękne , ja w tym roku ostróżki nie ścięłam po kwitnieniu zostawiałam na nasiona ,ktoś na forum tak radził więc zostawiłam .Brzydko to wygląda ale będą za to młode roślinki![]()
Życzę Ci miłego dnia
- bogusia177
- bogusia177