Ogród Azy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Prześliczne zdjęcia i cudowne krajobrazy i psy. Bardzo chjciałabym się tam znaleźć. Czy masz ochote napisać z którego miejsca robiłas te zdjęcia? W Warszawie niestety nie ma ani odrobiny śniegu. 

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
Witaj Olu,
Podglądam Twój wątek od zawsze. I największą mam radość kiedy pokazujesz tak piękne zdjęcia moich ukochanych gór.
Moim marzeniem życia jest mieszkać tak blisko nich.
Psy są fantastyczne, takie radosne i szczęśliwe. Podobala mi się historia z kotkiem stukającym w okno
Sama mam czworkę zwierzaków, jednego psa i trzy koty. Część z nich jest przygarnięta.
Tylko Tatr mi tak bardzo brakuje....
Pozdrawiam serdecznie
Podglądam Twój wątek od zawsze. I największą mam radość kiedy pokazujesz tak piękne zdjęcia moich ukochanych gór.
Moim marzeniem życia jest mieszkać tak blisko nich.
Psy są fantastyczne, takie radosne i szczęśliwe. Podobala mi się historia z kotkiem stukającym w okno

Sama mam czworkę zwierzaków, jednego psa i trzy koty. Część z nich jest przygarnięta.
Tylko Tatr mi tak bardzo brakuje....
Pozdrawiam serdecznie
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
O, Aza ma lodowe ramki!
Ładniejsze od moich, subtelniejsze i z delikatniejszym wzorkiem.
Niestety, muszę to przyznać.
Ale o 8 w nocy na spacerek ?
Brrrrr... ja do tej pory nie mogę się wygramolić z domu, a tylko -10, na dworze.
Zbiegłam na ganek, otworzyłam psom furtkę do ogródków
i za moment wpuściłam do domciu.
A trzeba iść po zakupy ( czytaj, po faje)
Ładniejsze od moich, subtelniejsze i z delikatniejszym wzorkiem.
Niestety, muszę to przyznać.

Ale o 8 w nocy na spacerek ?
Brrrrr... ja do tej pory nie mogę się wygramolić z domu, a tylko -10, na dworze.

Zbiegłam na ganek, otworzyłam psom furtkę do ogródków
i za moment wpuściłam do domciu.
A trzeba iść po zakupy ( czytaj, po faje)

- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wróciłam ze spaceru.Palę w piecu , bo jest dość zimno już się podniosło do +16C.
Widzisz Hanko dzięki temu że byłyśmy wcześnie na spacerze nie było tam jeszcze stad psów, tylko jeden łyżew wracał z porannego siusiania po za tym były to ostatnie momenty słońca, którego już nie ma ani śladu. Moje kwiaty szronu mialy tak wyglądać, ale przez pospieszne wstawianie zgubiłam jakość zdjęcia

Teraz dwa ponure zdjęcia, tak wygląda zanieczyszczenie powietrza nad doliną Zakopanego, my jesteśmy na górce i tu jest jeszcze dość czysto.To co widać za ciemną doliną to Gubałówka i stok narciarski na Harendzie.

Specjalnie dla miłośników róż, dzika róża dzisiaj:

Widzisz Hanko dzięki temu że byłyśmy wcześnie na spacerze nie było tam jeszcze stad psów, tylko jeden łyżew wracał z porannego siusiania po za tym były to ostatnie momenty słońca, którego już nie ma ani śladu. Moje kwiaty szronu mialy tak wyglądać, ale przez pospieszne wstawianie zgubiłam jakość zdjęcia

Teraz dwa ponure zdjęcia, tak wygląda zanieczyszczenie powietrza nad doliną Zakopanego, my jesteśmy na górce i tu jest jeszcze dość czysto.To co widać za ciemną doliną to Gubałówka i stok narciarski na Harendzie.

Specjalnie dla miłośników róż, dzika róża dzisiaj:

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Oleńko-wszystkiego dobrego w Nowym Roku Tobie i Bliskim.
To dobrze,że dzika róża tylko w zwyczajnej mgle a nie w smogu.
Dziś mgła w Krakowie wisiała częsta, nieprzejrzysta, zawiesista i wszystko wygłuszająca, a zdjęcia wychodziły płasko.Za miastem jest odrobina śniegu, takie lekkie przypudrowanie i mróz.Patrzyłasm od Bielan na Tyniec i nawet Wisły nie było widać,co tam Wisły, ulicy z autobusem też.I tylko najblizsze bruzdy pola w ostrej skibie były wyraźne reszta się rozpływała w mgle.
To dobrze,że dzika róża tylko w zwyczajnej mgle a nie w smogu.
Dziś mgła w Krakowie wisiała częsta, nieprzejrzysta, zawiesista i wszystko wygłuszająca, a zdjęcia wychodziły płasko.Za miastem jest odrobina śniegu, takie lekkie przypudrowanie i mróz.Patrzyłasm od Bielan na Tyniec i nawet Wisły nie było widać,co tam Wisły, ulicy z autobusem też.I tylko najblizsze bruzdy pola w ostrej skibie były wyraźne reszta się rozpływała w mgle.