Tulapowisko

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Tulapowisko

Post »

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Pelidea
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2013, o 08:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jakie przepiękne kolory! Pięknie i wiosennie, a bez to niemal czuć jak pachnie. :)
Peetery
50p
50p
Od: 30 kwie 2017, o 21:41

Post »

Mati, cudny ogród :wit Mnóstwo wiosennych kolorów, aż oczu nie można oderwać :D
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16

Post »

Ale wszystko ładne u Ciebie Mati.
Fajnie Ci idzie fotografowanie, to zdjęcie z jednym wyraźnym białym kwiatkiem na tle innych super ;:138
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak to ze mną-jak dużo jęczenia to na FO.
Dopadło mnie to samo co co roku. Mimo tego,że upał już nie przykuwa mnie do łóżka, jest źle. Znowu mam dołek, myśli demotywujące, przykuło mnie do komputera dziś na cały dzień. W dalszym rozwoju znowu stracę wręcz kontrolne nad sobą ;:219 Wszędzie gdzie patrzę tam coś boli... Ścięte drzewo, ,chciwosc, zaklamanie.. I mnie to chyba rozwala, tym bardziej lata nigdy nie lubiłem, nie pasuje mi ta energia, nie wiem, jest głośno, żywo.. jak wyszedłem dzisiaj zaznac ciszy, to zawsze coś było-ptaki muchy czy komary. Dajcie mi jesień.. przynajmniej mam nastrój zgodny z pogodą . Jakoś ta depresyjna pogoda działa na mnie orzeźwiająco.
Peetery
50p
50p

Post »

Mati, trzymaj się! Myśl pozytywnie, a będziesz czuć się o wiele lepiej ;:108 W takażdym młodym wieku osiągnąłeś już tak wiele, a w lecie najlepiej widać tego efekty. Pamiętaj, żeby się nie poddawać i, mimo tego że się nie chce, robić coś, co pomoże Ci oddalić te złe myśli :wink:
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2014, o 20:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mateusz życie przed Tobą a Ty chcesz zamknąć się w domu ?!
Nie rób tego, porozmawiaj z ludźmi, bo w domu to oszalejesz.
Nie lubisz lata, , hałasu w przyrodzie :shock:
Awatar użytkownika
Pelidea
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2013, o 08:42

Post »

Biorąc pod uwagę, że jesteś człowiekiem o wielu zainteresowaniach i pasji, to zapewne ten nastrój minie szybko. Nie daj się. Bierz się w garść i do przodu. :)
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ojoj, już jest okej! Wczoraj mnie wzięło głębiej. W każdym razie chyba jestem gotów troszkę na FO powchodzić, chociażby po cichu. Przerwa była celowa- stwierdziłem, że jak mam tak dalej tu funkcjonować, to przestanę. Chodzi mi tu o to, że rzadko kiedy pisałem coś miłego, tylko złośliwie czy krytykę.. Takie środowisko mnie otacza i nawet sobie człowiek nie zdaje z tego sprawy. W tym czasie zdążyłem posadzić wszystkie kwiatki, anulować zamówienie z BR, zakupić za te pieniądza tablet graficzny i wpaść w rysunek. Takie efekty:
Od najlepszego, co 4 dni robiłem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Do pierwszego czyli najgorszego.

W ogródku.. Hm.. Mama miała sen, że się pokłociłem z babcią i w ogródku tylko piach został... No cóż, 3/4 dni temu stoimy, gadamy, a babka (na razie babka) zaczyna kijem w mojego ,,żółtego" bza uderzać. No kurde, się pytam, co robi, to ta mi na to, że go karze, bo nie jest żółty, a ona ma dość białych bzów. No kurde! To ja jej mówię pół roku, że on będzie kremowy i z czasem będzie powolutku żółknąć i nie dotarło.. Wrr!
Róże w pąkach, nie mogę się doczekać. Mszyca opanowana lekko-szare mydło z wodą i gąbką jadę-ściąga mszycę, woda zmyje, a mydło chyba chroni przed napadem plus resztki dobija. Tulipany na szczęście już znikają. Teraz najtrudniejszy okres-wczoraj padał deszcz, a dzisiaj trzeba było co nieco podlać ;:222 Z kwitnących mam orliki, mmmmmm..mmm... to różowe pachnące przyprawą, jeszcze płomyki szydlaste, różne zielsko, gdzieś pojedyncze chabry, bratki, czosnek duży i niedobitkowe szuberty. Maaaasakara! Rózeeeee, dawać mi kwiaty!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oo, nawet aktualne są

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Mati :wit . Przegapiłam gdzieś Twój wątek :oops:. Dobrze , że wpisałeś się u mnie to od razu nadrabiam ;:108 . Piękny majowy ogród pokazałeś ;:215. Mnóstwo koloru i różnorodności w Twoim ogrodzie ;:333. Szkoda , że masz obecnie taki nastrój ;:168. Mamy czerwiec, moc koloru i zapachu , trzeba się cieszyć. Uszy do góry ;:196. Pozdrawiam :wit.
Peetery
50p
50p

Post »

Powiem Ci Mati, że chyba działamy podobnie ;:224 Z tego, co widzę, to masz bardzo dużo zainteresowań i łapiesz się różnych form aktywności ;:3 Ja mam tak samo ;:306 Ale to dobrze, kiedyś przynajmniej nie będziesz się nudzić, bo albo zaraz coś sobie znajdziesz do roboty, albo zajmiesz się czymś już znanym ;:138
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewelino, przytłoczyło mnie :wink: Czerwiec u mnie minie pod różami historycznymi/galijkami/fioletowymi w każdym razie.
Piotrku, zagłęb się w temat podobnego działania proszę ;:108 Ja tam na jednej pray nie skończę, aktualnie to myślę, że studia to będzie informatyka w tygodniu i angielski na weekend ;:224

Ja jeszcze chwilę będę samolubnie siedzieć głównie u siebie ;:170
W sobotę przylatuje ciocia z Anglii i siedzi tydzień, to trzeba będzie się nią zająć. Już mnie nogi bolą, ona uwielbia wycieczki rowerowe ;:224
Dzisiaj jechaliśmy do miasteczka w pewnej sprawie-moja ruda pani z kwiatami stała. No to ja już wpadam w ekstazę ;:306 Wychodzimy, a ta zdążyła uciec ;:124 No nic, jeszcze sobie z nią pogadam, w środę wyciągnę ciotkę.
Takie mam jak poniżej kupione, mimo wszystko, bo ona ma wykupiony na 2 miechy pokój. Hosty tej mam już 3 kępki, bo podzieliłem, ale ona jest świetna-ma duże liście i taaaaak pachnące kwiaty! No a sadzonka taka za 10zł to jak za darmo ;:170

Obrazek

Obrazek

Blue For You
Po popołudniu

Obrazek

Wieczorem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2015, o 21:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Super, a szczególnie stworek, bardzo mi się podoba ciemny łubin, u mnie tylko różowe-majtkowe.
Pozdrawiam Anida

Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
Amanita
---
Od: 22 lis 2010, o 18:39

Post »

Mati, u Ciebie jak zawsze piękne zdjęcia ;:173 Fajne takie zbliżenia np. liści calli czy hosty, przypomina to trochę jakby egzotyczną dżunglę.

Łubiny piękne, pięknie wyglądają jak jak jest ich dużo, no i Blue for You ;:167 Moja jeszcze nawet pąków nie ma.

Piszesz, że anulowałeś zamówienie z BR i kupiłeś za to tablet, popieram ;:333 A popieram dlatego, że pasje trzeba mieć różne i rozwijać się z różnych dziedzin. Widać, że masz talent, bo bardzo ładnie Ci to wychodzi ;:108 Pokazuj nam co tworzysz, bardzo chętnie popodziwiamy ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”