Witku
Twoja młodsza bardzo uzdolniona- psiak jak na dziewięciolatkę bardzo piękny i widać wprawną kreskę
Witula- piątki mam luźniejsze, jedzonko przygotowane (oczywiście sałatka z dużą ilością pomidorów), coś do picia i mogę siedzieć

Co prawda jutro raniutko chcę popędzić na wieś ale tam niewyspania nie odczuwam. Tam jest POWER!!!
Marysiu 
Cieszę się, że jesteś z nami nawet jeśli nic nie piszesz. Ja także do Ciebie zaglądam regularnie ale nie zawsze mam co napisać
Wiem także, że pracy masz sporo i towarzysko masz urozmaicone życie. Tak trzymaj- jeśli tylko masz ochotę i siły- zwiedzaj jak najwięcej
Może i do mnie kiedyś zaglądniesz- choć na razie nie mam jak ugościć i do pokazania także zbyt wiele jeszcze nie mam
Elu Koteczka piękna i widać, że jest szczęśliwa. Lubię takie łaciatki
Masz rację- kiedy zakładałam wątek miałam nadzieję, że będzie "żył swoim życiem" ale nawet w najśmielszych wyobrażeniach nie przewidziałam tak fantastycznych gości, pięknych zdjęć, szerokiego przekroju tematyki i elementów muzycznych.
Jesteście fantastyczni i tak trzymajcie

Jest mi miło, że wpadacie na pogaduchy i nie koniecznie są wyłącznie roślinne choć z ogrodem mocno związane.
Beatko Cebulowo- kwiatowo już niebawem a teraz faktycznie sporo czytam o AWN. Czytam o odmianach pomidorów i papryk, robię listę co mogłoby mnie interesować, z czego trzeba zrezygnować. No i nasionka szykuję co także jest dla mnie bardzo przyjemnym zajęciem
Electric Light Orchestra - Rock n Roll is King puściłam ze śmiesznym teledyskiem