Domek sliczny a drzwi niesamowicie pasuja. Mi sie takie jasne podobaja

Aniu, dziękuję za odwiedzinyAnaAn pisze:Monika, masz piękny, dojrzały ogród. Zachwycają mnie kwitnące rośliny wspaniale połączone w duże grupy. Uwielbiam Cię odwiedzać, choć nie zawsze zostawiam tu ślad![]()
Gratuluję domku ogrodnika. Ciekawa jestem końcowego efektu
Izuś, ja mam mnóstwo pomysłów, ale wszystkiego na raz się nie da - chyba, że wygram w totolotkaizary pisze:Moniś, utalentowana z Ciebie osoba![]()
Wszystko tak pasuje do siebie, a te detale tylko podkreślają urodę roślin Uwielbiam takie klimaty, ale chyba sama ( poza biżuterią ) nie umiem tak dopasowac wszystkiego, zeby mimo róznych materiałów, faktur, kolorów stanowiły tak elegancką, spójną całość. Wizyty u Ciebie to czysta przyjemność
Aluńcia wycałowanaPEPSI pisze:Monia, wpadam na parapetówkęI szepnij gdzie kupujesz te cudne gadżeciki??
Psiunio do wycałowania, kocham takie kokardkowe psiaczki.
Marzenko, Alunia wypieszczona - Ona mogłaby cały dzień spędzić na pieszczotach i rozrabianiuMarzena2007 pisze:Pomiziaj sunię ode mnei.
Domek sliczny a drzwi niesamowicie pasuja. Mi sie takie jasne podobaja
Dzięki, AnitkoFilemon24 pisze:Piękny ten domek a jak dach już będzie to w ogólecudne ujęcie rabat gęściutko kwiatowo to co lubię ( ale u ciebie musi być motyli)
Tak, wstępnie mam, choć każdej mi szkodaMargo2 pisze:Ten kwiatuszek na czterech łapkach najładniejszy![]()
Reszta zdjęć też jest piękna
Czy masz już listę róż do eksmisji?
Dzięki, Misiumisia pisze:Śliczne jeżówki pełne
Witam nową koleżankęcyma2704 pisze:Przybiegłam od Filemonka i zostanę na dłużej.Przepiękny ogród, masz wysublimowany gust.
Mam lekturę na kilka dni, akurat upały, to więcej czasu spędzę przed komputerem.
Tak, to prawda - jest tyle pięknych roślin, że trudno się oprzećFilemon24 pisze:Lato w ogrodzie roślinki a my musimy siedzieć w domu bo nie da rady wytrzymać na zewnątrz w taką pogodę.
Masz rację że roślinki w większym gronie podobnych sobie koleżanek lepiej wyglądają. Chociaż czasami ciężko o dyscyplinę przy zakupię chciało by się różności.