Rozczochrany -nieco różany...cz. 6
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rozczochrany -nieco różany...cz. 6
OOO szykuje się jakiś wyjazd, no to życzę odpowiedniej pogody 

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu, tam gdzie planuję, powinna dopisać 

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- Maska
- Kontakt:
Justynko więc życzę wspaniałego wyjazdu i wypoczynku...oj należy Ci się 

- klarysa
Marysiu,
Jesteś kolejna osobą , która mi to mówi. A tym samym wspiera i odgarnia myśli, ze to egoistyczne z mojej i należałoby odłożyć na lepszy
czas
.
Cafe

Jesteś kolejna osobą , która mi to mówi. A tym samym wspiera i odgarnia myśli, ze to egoistyczne z mojej i należałoby odłożyć na lepszy

Cafe

Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
I mnie kolorystyka Cafe przypadła do gustu
Wszyscy zaczynają pokazywać róże, no i znowu zaczęłam zaglądać do internetowych sklepów. Ciekawe, co z tego wyjdzie 

I ja w ramach wolnego czasu jeśli mnie zaszczyca - znów buszuję po różach. Jakbym swoich miała za mało:D:D
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
No właśnie 

- klarysa
Aniu, Cafe nietypowa.
Niestety na jej urodę bardzo wpływają warunki pogodowe. Deszcz potrafi ją całkowicie sponiewierać.
I jest to typowa kapryśnica. Jak pisałam późno startuje i wymaga dobrego okrycia. Za to listki miała zawsze zdrowe i nie imały się jej robale.
Do sklepów zaglądam, ale jestem bardzo dzielna i nic nie kupuję, przynajmniej do rozpoczęcia sezonu i uporządkowania kilku miejsc na rabatach. Tak sobie postanowiłam.
Ulko, to na poprawę humoru
. Też buszuje. Jest wiele, takich które mnie zachwycają swoja urodą, ale na razie powiedziałam STOP .
'Sweet Pretty'

Niestety na jej urodę bardzo wpływają warunki pogodowe. Deszcz potrafi ją całkowicie sponiewierać.
I jest to typowa kapryśnica. Jak pisałam późno startuje i wymaga dobrego okrycia. Za to listki miała zawsze zdrowe i nie imały się jej robale.
Do sklepów zaglądam, ale jestem bardzo dzielna i nic nie kupuję, przynajmniej do rozpoczęcia sezonu i uporządkowania kilku miejsc na rabatach. Tak sobie postanowiłam.
Ulko, to na poprawę humoru

'Sweet Pretty'

Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...

No ja też powiedziałam stop ale......... jak zobaczę jakąś kwitnącą stale i mega pachnącą.........zawsze stanę na głowie by znaleźć miejsce. Choć jak wiem, stawać na głowie i tak zacznę w marcu (oby - w ostateczności kwietniu). Mam zakopcowane kilka sztuk i nie koniecznie wiem gdzie zamieszkają.
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Justysiu Cafe ,piękna ...ja wolę kawę w kubeczku
Ty mówisz STOP,a ja właśnie dzięki Tobie dopisałam do mojej listy Sweet Pretty
Jest cudowna,podziwiałam ją u Ani w zeszłym sezonie teraz u Ciebie i jestem pewna ,że chcę ją mieć
Gdzie się wybierasz

Ty mówisz STOP,a ja właśnie dzięki Tobie dopisałam do mojej listy Sweet Pretty

Jest cudowna,podziwiałam ją u Ani w zeszłym sezonie teraz u Ciebie i jestem pewna ,że chcę ją mieć

Gdzie się wybierasz

marzenia się spełniają! Dana
Justysiu a które róże masz z tych pachnących?
- Maska
- Kontakt:
Tą ślicznotę już chyba kiedyś chwaliłam przez te śliczne rzęsy
Justynko każdy czas będzie albo dobry albo nie, bo zawsze coś się znajdzie i dlatego trzeba jechać z przekonaniem, że jest najlepszy

Justynko każdy czas będzie albo dobry albo nie, bo zawsze coś się znajdzie i dlatego trzeba jechać z przekonaniem, że jest najlepszy

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Justynko Twoja Cafe moją znokautowała definitywnie
Pąków co niemiara:)
Pozdrawiam noworocznie:)

Pozdrawiam noworocznie:)
- klarysa
Witam świątecznie
Z wiejskiego podwórka.
Wielkimi
młokosa

Zima czy wiosna?

Dziwny

Zmęczony?

Na wypasie
.

U mamy najlepiej
.

.......................................
Ulko, doskonale Cię rozumiem. Niestety miejsce na nowe rośliny w rozczochranym definitywnie skończyło się
.
A kasa przeznaczona na oglądanie innych
.
Dla mnie pachnie Kardynał, Bremer Stadtmusikanten, Comte de Chambord, Double Delight, Gertrude Jekyll, Louise Odier ,
Mary Rose, Paul's Himalayan Musk, Rhapsody in Blue, Reine des Violettes, Rosa de Resht
...
Dana, Sweet Pretty z tymi długimi rzęsami cudna. Nie jest to jednak róża, która rzuca się w oczy z daleka. Taka nienachalna ze swoim wdziękiem i urodą. Chciałabym jej dosadzić do towarzystwa Easy for you.
W planach podróż moich marzeń
.
Marysiu, mimo reżimu zakupowego, jeśli dostane tę z cudnymi oczami, na pewno się złamię.
. Tak właśnie zdecydowaliśmy
.
Aniu, fotki z 2013r. W tym odchorowała zmianę miejscówki
. Zaszczyciła kilkoma marnymi kwiatkami
.
Może ten rok będzie lepszy. Planuję ją wspomóc Asah.
Dziękuję
i wzajemnie.
Przebój różany FO 2013r. Moja z 2014.
PASHMINA

Z wiejskiego podwórka.
Wielkimi

Zima czy wiosna?

Dziwny

Zmęczony?

Na wypasie

U mamy najlepiej

.......................................
Ulko, doskonale Cię rozumiem. Niestety miejsce na nowe rośliny w rozczochranym definitywnie skończyło się

A kasa przeznaczona na oglądanie innych

Dla mnie pachnie Kardynał, Bremer Stadtmusikanten, Comte de Chambord, Double Delight, Gertrude Jekyll, Louise Odier ,
Mary Rose, Paul's Himalayan Musk, Rhapsody in Blue, Reine des Violettes, Rosa de Resht

Dana, Sweet Pretty z tymi długimi rzęsami cudna. Nie jest to jednak róża, która rzuca się w oczy z daleka. Taka nienachalna ze swoim wdziękiem i urodą. Chciałabym jej dosadzić do towarzystwa Easy for you.
W planach podróż moich marzeń

Marysiu, mimo reżimu zakupowego, jeśli dostane tę z cudnymi oczami, na pewno się złamię.

Aniu, fotki z 2013r. W tym odchorowała zmianę miejscówki

Może ten rok będzie lepszy. Planuję ją wspomóc Asah.
Dziękuję

Przebój różany FO 2013r. Moja z 2014.
PASHMINA

Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...

Justyno a mnie się podoba ten zielony cudak, choć ja to proste mam wymagania co do roślin - wiesz wiejskie floksy, malwy i złocienie ;)
Zwierzęta cudne
A po tych schodach na czworaka bym wchodziła, bo mam lęk wysokości, choć moja stara wielka czereśnia pracuje nad tą moją wadą
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Zwierzęta cudne

Wszystkiego dobrego w nowym roku

Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!