Tesiu powiadasz nie tylko. Widziałam na zdjęciach coś Olka przerosło lub zarosło.
Kuną nie jestem i knuć nic nie będę. Po prostu rozładuję i basta. Gonić mnie będziesz, to mi przykro będzie i jeszcze ucieknę gdzieś w siną dal i z spotkania guzik z pętelką będzie.
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
Beatko, czy widziałaś Olka zdjęcie z makleją ona dopiero ma wzrost
A gonić Cię nie będę, za bardzo Cię lubię Tylko pamiętaj że mój ogród jest tyci w porównaniu z Twoimi hektarami
Tereniu pewnie, że widziałam. Wzrost taki, że cho, cho. Oj przesadzasz z tymi moimi hektarami, ja ich tak wcale dużo nie mam , się skurczyły. Trzeba by było ogródka dorobić, na te moje chciejstwa.
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
Pati, moje ogrodowe działania właśnie mają prowadzić do stworzenia przyjemnego zakątka, takiego w którym miło spędza się czas Beatko, o aż tyle nowych roślin nakupiłaś że w poprzednim metrażu się nie mieścisz
Dziś idę na dyżur nocny, więc zostawiam Wam kilka fotek
Aniu, zgadza się, to jest galtonia Ja jej nie wykopywałam, tylko solidnie okryłam stroiszem na zimę. No ale ta zima była dość ciepła, poza tym ja mam osłonięty ogród