Słodziasta jest ta trzykrotka i jej pierwszy kwiatuszek Martuś, tutaj czeka na Ciebie odnóżka tej mojej puchatej, tylko daj mi jeszcze trochę czasu, bo mam urwanie głowy w ogrodzie
Kapitalna stronka. Zaczęłam ją przeglądać i odkryłam ile storczyków u nas rośnie. Wiedziałam, że są ale nie wiedziałam, że aż tyle i... takiej urody
Tego swojego, na 100% ciągle nie jestem pewna.
Kari... ogród ma pierwszeństwo
Ja też nie wyrobiłam z paczuszkami
Nie... to jest bukszpan Ale na mirt się czaję... muszę tylko znaleźć odpowiedni krzaczek.
Zawsze mnie fascynowało bonsai ale nigdy za niego się nie brałam. Zniechęcał mnie czas oczekiwania na efekty ;) I głupia byłam, bo chodzi mi to po głowie ze 20 lat. Już bym miała dorodne drzewa. No cóż, ponoć głupich nie sieją ;)
Na razie nic nie ma A kiedy poszło?
Wczoraj narwałam dla Ciebie winobluszcz. Większość już z korzeniami. Teraz siedzi w wodzie. Ale wyślę w poniedziałek. Obawiam się, że poczta może nie zdążyć przed weekendem
A co do bonsai to... złamałam wszelkie zasady panujące w tej sztuce. Ale co tam... może wyjdzie coś orginalnego z tego ;)
popsułaś?! żartujesz! ;) prześliczne bonzai z tego bukszpana Ci wyszło ciekawa jestem jak troszkę odrośnie jaki będzie
a zasady podobno są po to by je łamać ;) to będzie najoryginalniejsze bonzai - bo twoje ;) hihi