Witajcie kochani. Dziękuję za odwiedziny i za pochwały .Odpowiem ogólnie. Jestem już wypompowany od roboty. Czym nadgonię do przodu to znowu coś odkładam na później. Do tego dochodzą paczuszki z roślinami które gdzieś trzeba upchać w ogrodzie. Do tego cała szklarnia załadowana roślinami doniczkowymi typu fuksje, begonie .bugenwille,nowe sadzonki dali i petunie pełne. Reszta musi czekać na cieplejszą pogodę. Nie wiem kiedy to ogarnę. Maju pogoda taka w miarę jest słoneczko i wiaterek ale robi się bardzo sucho. Znowu wszędzie pada a u mnie nic. Na forum jestem co dzień ale siły braknie żeby coś pofocić i napisać. Dla nas ogrodników to przyjemny i pracowity czas. Buziaki dla was wszystkich i do usłyszenia
Tak, Przemku - choć to pracowity dla nas czas, to bardzo ale to bardzo przyjemny
Nadal nowe paczuszki do Ciebie docierają, choć masz już sporo tych piękności? Szacun, że to wszystko tak wspaniale ogarniasz
I ja tu zajrzałem choć żałuje że tak późno,Przemek w takim ogrodzie jaki ty masz to przyjemnie posiedzieć i relaksować się wokół tyle pięknych kwiatów ,krzewów,Dalie niesamowicie piękne.
Witaj Przemku,jak tam z Twoją pracą w ogrodzie ,pokaż nam coś, chociaż troszeczkę ,ja też mam niebotyczne zaległości ,dzisiaj dopiero mam zamiar wsadzać do gruntu dalie ,stoją w donicach i proszą sie o lepsze warunki,,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Przemku,
u mnie też zakwitła stulistna róża od Ciebie - co za zapach!
Bardzo Ci dziękuję
A Twój ogród, Przemku? Nadal pozostaje tajemniczy - w tym roku ani jednego zdjęcia - co za szkoda...
Witam u mnie Florianie. Dalie oprócz Astrów to kolejny bzik w mojej głowie Niestety ta odmiana jest u mnie jako NN. Bardzo wcześnie kwitnie nie wiem jak twoja. Jedno jest pewne piękna i zawsze oblepiona kwiatem.
Piękny ogród ,kiedy mój będzie taki gęsty , Piękne dalie tez ich lubię ale nie mam tylu kolorów .. moje już czekają wiosny i znowu myślę gdzie ich posadzić aby pięknie zdobiły ogród . Podoba mi się u ciebie ta rabatka z daliami przy życie ,mam takie miejsce przy miedzy z łąką ..