Myślałam...
Myślałam...
...i nic nie wymyśliłam

No nie, widoku kwiatów nam żałujeszbanditoo pisze:Dzięki wszystkim.
Pogoda dopisuje to jezcze sporo kwitnie. Ale juz nie robie fotek kwiatow gymno bo ile mozna. Astro jeszcze kwitna wiec zapylam, wkoncu nie będę musial kupowac nasion.
brombiel pisze:No nie, widoku kwiatów nam żałujeszbanditoo pisze:Dzięki wszystkim.
Pogoda dopisuje to jezcze sporo kwitnie. Ale juz nie robie fotek kwiatow gymno bo ile mozna. Astro jeszcze kwitna wiec zapylam, wkoncu nie będę musial kupowac nasion.
no to własnie wynika z wiekszej ilości, to tak jakby ciągle jeść to samo, a ten rok jest rewelacyjny w kwitnienia i jak mi kwitna po pięć razy te same gymnole to już może się troszkę znudzić. A tak poza tym to Henio ma nie mniej niz ja i też duzo nie pokazuje, po drugie ja jednak trzyama rosliny dla ich wyglądu, więc jakby nie kwitły to bym się średnio zmartwił, po trzecie czlowiek zapracowany, rozumieciesokolica pisze:Kwiatki śliczne, zdjęcia bajeranckie. Tylko nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, że gymno już nie, bo ile możnaPrzy Twoich ich ilościach, to Ty nawet 1% ich kwiatów nie pokazałeś. Tylko siewki, ciernie, siewki i jeszcze raz na jakiś czas dla odmiany siewki.
sokolica pisze:A po czwarte i najważniejsze, jesteś leń![]()
Heniu, przynajmniej nie pisze, że tych lub tamtych dość, bo tak i już.
Masz minimum 1000 gymno, pewnie 1/3 kwitnące. To ja się pytam, gdzie tu było te 300 różnych kwiatów??? To i tak bardzo zaniżone liczby...
Jacusiu, ile Ty już razy obiecywałeś nam, że forum się zawiesibanditoo pisze: tylko nie wiem czy forum sie nie zawiesi
Ty się mną nie podpieraj, bierz konstruktywną krytykę na klatę i tłumacz się za siebie.banditoo napisał(a):
Henio ma nie mniej niz ja i też duzo nie pokazuje
Bo nigdy nie jest dość dobrych widoków kaktusów. Tylko wszystkiego pokazać nie sposób bo raz, że czasu brakuje na fotografowanie a dwa na pokazywanie. Poza tym nie jak już pokazać to wypada dobre fotki a nie wszystkie takie wychodzą...sokolica napisał(a):
Heniu, przynajmniej nie pisze, że tych lub tamtych dość, bo tak i już.
hen_s pisze:Tylko wszystkiego pokazać nie sposób bo raz, że czasu brakuje na fotografowanie a dwa na pokazywanie. Poza tym nie jak już pokazać to wypada dobre fotki a nie wszystkie takie wychodzą...
Daj kilka zdjęć...i będzie spokój...na parę dnihen_s pisze:Ty się mną nie podpieraj, bierz konstruktywną krytykę na klatę i tłumacz się za siebie.banditoo napisał(a):
Henio ma nie mniej niz ja i też duzo nie pokazuje...