Ale w sumie wiedza o świetlówkach i zasilaczach przydaje mi się w różnych zaskakujących sytuacjach
Micha storczyków Kahim cz.2
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim cz.2
Hehe.. Owszem
Ale w sumie wiedza o świetlówkach i zasilaczach przydaje mi się w różnych zaskakujących sytuacjach
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
a mnie się fiolecik bardzo podoba
Śliczne ma kropeczki
no i zaczyna ich u mnie brakowac, bo chyba wszystkie fiolety się teraz reanimują 
- kahim

Ciekawe... A wydawałoby się, że fiolety są najbardziej popularne i są w niemal każdym domu... Chociaż w sumie to i u Ciebie są
Co Ty im robisz, że wymagają wszystkie reanimacji?
Co Ty im robisz, że wymagają wszystkie reanimacji?
Chętnie się nimi zaopiekuję.kahim pisze: Co Ty im robisz, że wymagają wszystkie reanimacji?
Teściowa Twoja Kasiu ma terrarium ? Tak z tego postu wynika, ale chyba zdurniałam i z tego co wiem to Ty je masz
- kahim

Historia jest taka, że mój luby jak mieszkał z rodzicami miał akwarium. Akwarium zostało jednak zlikwidowane i stało puste szkło... Więc powiedziałam teściowej, że szkoda wyrzucać i że zrobię im z niego terrarium
Tak więc to terrarium jest teściowej, tyle, że ja w nim zrobiłam wszystko.... i mam wrażenie, że teściowa jest tylko od podziwiania i chwalenia się nim psiapsiółkom
Podlewanie, przesadzanie, przycinanie wymiany świetlówek, przecieranie szyby, nawożenie itd. to już moja bajka...
Tak więc to terrarium jest teściowej, tyle, że ja w nim zrobiłam wszystko.... i mam wrażenie, że teściowa jest tylko od podziwiania i chwalenia się nim psiapsiółkom
Podlewanie, przesadzanie, przycinanie wymiany świetlówek, przecieranie szyby, nawożenie itd. to już moja bajka...
No to one jest Twoje praktycznie. a Teściowa się wycwaniła i ma "reprezentanta" domu. 
- kahim

Do niej też należy ostatnie słowo czy dany kwiatek ma rosnąć "tu" czy gdzieś indziej...
Tam na dnie jest taka jakby rzeczka z białych kamyczków... Jakbym mogła od razu bym te kamyczki wywaliła... ale nie mogę
Tam na dnie jest taka jakby rzeczka z białych kamyczków... Jakbym mogła od razu bym te kamyczki wywaliła... ale nie mogę
- Borg
- 200p

- Od: 29 kwie 2013, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może mnie też zrobisz takie terrarium, a ja się będę chwalił. ;)
Cykniesz fotkę jak to w całości wygląda?
Cykniesz fotkę jak to w całości wygląda?
- Krychna

- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne kwitnienia u teściowej,ale oklaski należą się TOBIE

- kahim

-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
O kurczę
A ja myślałam, że to takie wieeeeeelkie na całą ścianę
Ale miałam niespodziankę jak zobaczyłam małe akwarium
Pięknie to wygląda, niesamowita ozdoba pokoju
Pięknie to wygląda, niesamowita ozdoba pokoju
kahim + za aranżację narożnego akwarium, nie miałem z takim styczności, ale wydaje mi się, że musi być trudniej cokolwiek sensownie tam rozmieścić (?)
A mi się wlasnie wydaje, że jest lepiej pod tym względem by rozmieścic w nim. Za "korą - tłem" moga być ukryte sprzęty 
- kahim

Tak, w narożnym jest łatwiej bo jest głębiej- ma się jakby jeden pierwszy plan... Nie wiem czy napisałam zrozumiale
Ogólnie chodzi mi o to, że łatwiej zrobić głębię niż w prostokątnym
No i korę- tło daje się tak naprawdę tylko na dwie ściany, reszta jest "czysta" i przejżysta... Hehheee.. Ja już chyba nie powinnam dziś nic pisać
No i korę- tło daje się tak naprawdę tylko na dwie ściany, reszta jest "czysta" i przejżysta... Hehheee.. Ja już chyba nie powinnam dziś nic pisać
Ale masz kąty ostrzejsze, co zabiera trochę miejsca, dobra nieważne, bardziej pod kątem aqua rozmyślałem