Asiu ? daffodil moim zdaniem Cream Abundance przed Nostalgią, to idealne połączenie, tak jak pisałam wcześniej.
Jak przeczytałam Twoje zapytanie co dosadzić koło trzech Queen of Sweden, to od razu bez namysłu powiedziałabym tylko
dwa krzaki Charlesa Darwina.
Ch D ma podobny wzniosły pokrój krzewu i ładnie trzyma kwiaty, które nie są żółte, ale mają przepiękny ciepły kolor, w tej chwili aż trudno mi do czegoś znanego porównać. Będę ciekawa co posadzisz.
Kasiu ? robaczku przez myśl mi nie przeszło, że nie znasz ogrodu Heni.
Ja jestem zakochaną fanką w jej różance.
Justynka ? justi ?. masz rację?.

dla mnie masz idealne wyczucie w tych tematach.
Ewciu ?majowa?.. to on taki zdolny?..

wow przyciśnij go?.. niech działa.
Ewazawady hahah? ja po prostu robię to, co sprawia mi frajdę.
Namalowałaś tęczę w ogrodzie ! Ewa to jest moje marzenie?. może nie dosłownie tęczę, ale szukam idealnego przejścia kolorów. I tłumacząc dalej takie przejście gdzie następna róża ma kolor od tych, które ją otaczają. Ten kolor, to taki uchwycony odcień ze środka kwiatu lub z którejś fazy kwitnienia.
Ewa kupiłam mieszankę, bo taka jest tylko w sprzedaży. Wysiałam zbyt wcześnie, w tym roku zrobię to o miesiąc później, czyli pod koniec marca.
Pikowałam jak roślinka miała już po dwa listki do małych doniczek. Bardzo ładnie się rozrosły i do gruntu wsadzałam już spore krzaczki, które za trzy tygodnie kwitły.
Pytasz o kolory, bordowych i białych było mniej. Najwięcej było różowych jasnych i ciemnych i w kolorze chabra polnego.
Te nasionka się sieje bezpośrednio do gruntu, ja sobie tylko tak spróbowałam, co z tego wyjdzie.
Kolejne zdjęcia czerwcowe 
St. Swithun
ogólnie
Jubilee Celebration pod słonko
Heidi Klum, Chippendale i Lady of Megginch pod słonko
Przepiękna Chandos Beauty
inne kolorki