Witam w zimową niedzielę
Termometr pokazuje około -6 stopni a za oknami biało.
Grażko 
specjalnie dla Ciebie zrobiłam przed chwilą te zdjęcia.
Bardzo miło mi się czytało tyle sympatycznych słów o moim ogrodzie. Człowiek jest próżny i lubi, jak jest chwalony.
Aguś kochamm... 
sama kiedyś też opalałam się na tym mostku, ale to było, zanim sprowadzili się sąsiedzi.
Aniu sweety 
Lubię te zdjęcia. Jednak w całym ogrodzie wciąż brakuje mi jeszcze kwiatów.
Justynko 
dziękuję i też mam taką nadzieję.
Michale 
moje pęcherznice rosną tak sobie od 12 lat ale były już solidnie przycinane. Jak widać musisz poczekać jeszcze trochę.
Aguś 
pozwalam. Myślę , że Twoje są nieco młodsze a już też takie wielkie.
Agness 
witam serdecznie w moim ogrodzie i zapraszam do częstego odwiedzania. Dziękuję za tyle miłych słów.
Grażko 
teraz ciepełka i słonka nieco brakuje.
Ewcia 
spodobało Ci się kocie lenistwo na mostku, pewnie Ci tego brakuje , tzn czasu na takie leniuchowanie.
Koty to mają dobrze.
Ewa ewamaj... 
życzę Ci tych trawiastych ścieżek. Super , że masz takie możliwości.
Marysiu 
życzę Ci , przynajmniej jednego takiego wyjazdu do świata ogrodów. Przyznam, że ten pierwszy był niezapomniany i już następny jakby mu nie dorównywał. Za pierwszym razem dopisała pogoda i ogrody. Następny już z pogodą nie bardzo trafił.
Kasiu 
Ogród F. ma inny charakter. Do stworzenia takiego ogrodu potrzeba sporo wiedzy o roślinach, a takiej niestety nie mam. Dopiero co nieco podglądam w ogrodach forumowych. Ale dzięki za miłe słowa.
Iza 
Powiem Misi, że jest piękna i ciekawe , co ona na to. A co do trawnika, pamiętasz , jaki
był wtedy wysuszony
Gosiu perdii 
mnie też miło czytać Twoje słowa.