Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Edi...jak ja cie dawno nie widziałam.. ;:304 .jestem w przelocie to wpadnę na chwilke do ciebie...zobacze jak tam twoje clemkowe szaleństwo :uszy
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, bez względu na bieżące przykrości czy przeciwności losu, trzymaj brodę do góry i bądź ponad to. Jestem z Tobą ;:196
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - pamiętasz? Są ludzie i taborety, ale na każdy taboret przypada średnio 10 fajnych ludzi, więc taboret do komórki, i do ludzi z usmiechem :) U nas też dziś cudnie, choć wicher zwiastuje zmianę pogody, ale cieszmy się póki jest zlota jesien :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus własnie jestem po szybkim spacerku w twoim ogrodzie i ,deczko kopnełam dyńkę ale poprawiłam ;:224 To niemożliwe ...twój Golden Ring tak sie wybarwił...musze mojego przesadzić ...bo nawet tych ringów mało co u niego widać ,pewnikiem ma za mało słońca :roll: Juz sie otrząsnęłam i wracam do żywych ;:196 , dzięki ;:4
Pat...widzisz , trza mi było kliknąć w podpisik i posłuchać ;:196 Wiesz mam upatrzone takie stare okna...cudne...chciałam je wkomponować gdzies w sciane domu i ogrodzenie i w domu tez wykorzystac...tylko kurka muszę je przewieżć no ;:65 Wiem,że od ciebie nie dostanie mi sie za te graty ;:196 Dziecka beda załamywac rece ;:306 A...co tam mówisz...pogoda ma jeszcze ładna powisieć ...ponoć i następny tydzień ;:108
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Nareszcie Dorotka wróciła do żywych... :tan
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

oooo...okna! Mam takich kilkanaście i dumam jak wykorzystać...Ty pewnie szybciej wydumasz, to bedę pomysły zżynać :wink: Z kilku planuję zrobić takie tablice do wieszania notatek domowych; widziałam też fajny pomysł na ramkę do zdjęć z okiennej ramy...
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko bo świat i niektórzy ludzie są do kitu ;:222 i choć ciężko bywa ale jakoś musimy dawać radę i pchać do przodu naszą codzienność. Będzie dobrze :uszy i ma być słonecznie i kolorowo ;:3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorcia ściskam Obrazek Cię po powrocie i masz czekoladkę Obrazek
Życie jest piękne! ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani u mnie po deszczowej nocy ślicznie,słonecznie i ciepło ;:138
Lecę powtórnie namaszczać kurczaczka i ciacho brzoskwiniowe montowac ,bo mi student przyjechał na weekend ;:173
Miłej soboty szaleni ogrodnicy kochani ;:4
Skrobnę pózniej paaaaa :wit
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Smutki na bok.
"Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych". E. Hemingway

Dorotko życzę Ci miłego, rodzinnego weekendu.
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No to jesteś nieźle zalatana skoro kawy zapomniałaś zostawić, to ja idę do kuchni po zieloną - bawcie się dobrze paaaa! ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Maska pisze:No to jesteś nieźle zalatana skoro kawy zapomniałaś zostawić, to ja idę do kuchni po zieloną - bawcie się dobrze paaaa! ;:196
nie ma kawy ??? ;:110 ... to przynajmniej to brzoskwiniowe ciacho postaw :)
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Miłej i wesołej niedzieli :wit
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Biedna Dorcia wciąż zalatana, a masz jeszcze czas złapać pełny oddech jak tak ciągle w kieracie zasuwasz .Wyluzuj życie zbyt szybko ucieka i ciesz sie ostatnimi kwiatami róż w ogrodzie . Za niedługo tego nie będzie tylko wszechobecna biel :evil: Gdzie mgliste fotki. o poranku . Miłej niedzieli i słonecznej ;:196 i pozdrówka dla studenta
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A tam zalatana dziewczyny....tak zalatana ale w dobrym sensie, znaczy żywa ;:306 z reszta to dobrze ;:108 Jak mnie gryzły nerwy to z niczym nie mogłam ruszyć ;:130
Wczoraj po południu szalałysmy z mala w ogrodzie , tzn bardziej ja szalałam Emi robiła obrazki z kwiatków...tzn z łebków marcinków i co tam jeszcze żyje....wiecie jakie sliczne ,( no tak zdjecia przeca nie mam) Ale obiecuje , niebawem sie poprawię ;:170
Moje działania ogrodowe:
Po pierwsze zakopałam szczura upolowanego przez Pumę i pół myszy :wink:
Potem chwila namysłu i poszło....przesadzanie krzaków ,na pierwszy rzut poszły pęcherznica Mindia i Berberys Golden Ring ,bo jednak brzoza zbytnio je cieniuje a to przecież gwiazdy są ,więc poszły w pełne słońce ;:3
Chlasnęłam juz przewracające sie makleye(kocham te byliniachy ;:167 ), i nich spią już do wiosny i posadziłam Giraffe ;:167
Dalej usunełąm zdechła różę ;:145 Gospel ale z radoscia odkryłam ze Cardinal Hume jednak nie zdechnał ;:138 przesadziłam go w miejsce Gospel tuz przy stoliku w towarzystwie Edena ,Pachminy i Rhapsody in Blue :wink:

Zastanawiam sie nad czarnym bzem Eva Black Lace....przestał mi pasowac juz w tym miejscu gdzie rosnie a nie mam go gdzie przenieść...
Wiszą tez na włosku losy milina , który bykiem sie stał...zawala mi rabate a skubany nie kwinie...mam ochotę do wywalić w inne miejsce ale nie wiem gdzie ;:145 Za to wiem,ze w jego miejsce trawi róża w której sie zakochałam na zabój ;:97
Nie wiem gdzie przeniesc berberys Barszczyk ze smietanką.. ;:219 .oryginalna nazwa mi nie wchodzi do głowy :wink:
Tak samo z tawułą japońską...muszę przemyslec miejscówke , bo korona klona Flamingo juz je cieniuje :roll:
To wszystko dzisiaj plus przesadzenie kilku róż :heja
No ,znaczy sie fajnie bedzie :tan Tylko śliczną pogodę jak wczoraj poproszę ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”