Niby wiejski ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Niby wiejski ogródek

Post »

Priam U szachownic już widać pęki kwiatowe. ;:173 W tym roku wszystko budzi się wcześniej do życia. :wink:

Rewi Też musiałem czekać, 2 h. Ale załatwiłem sobie transport. :wink:

kolo182 Czekam na dalsze kwitnienia bo niektórych roślinek nawet nie rozpoznaję. :;230

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krystianie Albo mi się wydaje albo zmieniłeś sposób robienia zdjęć (chyba, że to od cebuli bo przed chwilą smażyłem ;:306 ) Masz bardzo ładne różowe pierwiosnki, moje co roku mniejsze...choć w tym roku jakby ciut podrosły. Fiołkom to tak nie pozwalaj się rozłazić bo będzie potem problem, dziś wywaliłem całe wiadro 30 litrowe kwitnących fiołków póki się jeszcze nie rozsiały. Wsadziłeś już mieczyki? Ja dzisiaj z rana :D
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Darmokot Faktycznie, jakoś inaczej zacząłem robić. :D W tamtym roku też miałem wielkie kępy, może trzeba czasu. O, to dobrze, że mi mówisz! ;:333 Już? ;:oj Moje w piwnicy jeszcze z pędami na wierzchu. A dalie sadziłeś? :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krystianie...witam w piękną , słoneczną sobotę ;:180
Ja eksperymentalnie ...posadziłam kilka dalii i kann w ogrodzie. Zobaczymy co z tego będzie. W poniedziałek mam zamiar posadzić mieczyki.Ty masz też sporo areału ;:108 , a jak idealnie przygotowane...chyba ? pod warzywka ;:138
Sasanka tak obficie kwitnie...śliczna!Miłej , dalszej części soboty :;230 a w niedzielę wypoczywaj, podziwiaj wiosnę w ogrodzie ;:215 Ja mam fiołkowe trawniczki - łączki... ;:108 tak urocze,ze żal tępić.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Pięknie u Ciebie, sielsko, wiosennie, takie klimaty jak lubię..
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Wiosna juz wpełni ;:138 Oczy wszystko cieszy ,nawet rabarbac Ci wschodzi,mój też :wit
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

bwoj54 Rzeczywiście dziś było pięknie. ;:3 Już posadziłaś? W takim razie ja w przyszły weekend sadzę dalie i mieczyki. :tan Niestety ten cały plac to już za miedzą. Pole wujka. Nawet w tle widać traktor. Mam nadzieję, że pokaże nam więcej. ;:173 Niestety ani z dalszej części ani z niedzieli nie skorzystam, muszę się trochę pouczyć na poniedziałek. Wstaw koniecznie zdjęcia, chciałbym to zobaczyć. :wink:

PEPSI Staram się tworzyć taki klimat. Ale czy mi wychodzi..? ;:173 Dziękuję :D

e-babcia Wiosna na dworze, a w domu czuje się nawet lato. :D Ciekawe czy duży urośnie. ;:173
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Ja bym jeszcze poczekała na posadzenie dalii i mieczyków. One lubią troszkę cieplejszą ziemię, to że jest słońce i nas grzeje...ale ziemia jeszcze za zimna.... :wit
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20

Post »

Hej wpadam z rewizytą. Przeczytałam twój wstęp i jestem w szoku, że jest z nami taki młody ogrodnik myślałam, że ja jestem młoda no, ale ty masz tylko 15 lat :shock: i już tak się interesujesz roślinami. Jak byłam w twoim wieku to raczej nie interesowałam się aż tak roślinami chociaż od dzieciństwa kochałam przyrodę to był dla mnie wiek w którym najbardziej kręciły mnie imprezy ;:173
Chwali się, że masz trochę inne zainteresowania niż większość twoich rówieśników. Będę tutaj zaglądać :wink:
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01

Post »

Piękna wiosna - kolorowa i radosna - o nie czuję, że rymuję - ;:215 Słonka życzę.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Krystianie cudnie u Ciebie. :D
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

PEPSI Hmm, no to teraz nie wiem co zrobić. Faktycznie ostatnio za wiele słońca nie było.

szostani Witam serdecznie. :wit No, teraz już 17. ;:224 Też od małego lubiłem przyrodę. ;:173 Zapraszam. :D

asta6265 To wszystko za sprawą słoneczka. ;:306 ;:3 Dziękuję i wzajemnie. ;:168

perdii Dziękuję. ;:168 Ale (odpukać) nie wiem czy nie mam jakiegoś szkodnika - 3 tulipany podgryzione tak, że padły całkiem, jak obcięte nożyczkami. :evil:
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Przykro czytać o stratach, ale mam nadzieję że uda się wytropić szkodnika i zrobić z nim porządek. Tulipany są do oglądania a nie jedzenia.
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

:wit :wit
Dużo roślin u Ciebie kwitnie. Żonkile u mnie pokazały buźki chyba wczoraj. U Ciebie widzą ,że już trochę kwitną.
Sasanka fajna ;:333
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20

Post »

kurde też bym chciała mieć 17 lat, ale w tym wieku to rośliny mnie aż tak nie interesowały tylko imprezy :tan :tan
Tulipanki to na pewno nornice schrupały tak jak u mojej babci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”