Moje cuda ;-)
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje cuda ;-)
Jakbyscie widzialy, jakie maja zbiorniki z chemia w szklarniach. i wszystko automatycznie dozowane przez komputer. Rano inna mieszanka, w poludnie inna a wieczorem jeszcze inna. Zreszta nie tylko storczyki. wszystko tak hoduja. To sa cale kombinaty. Pomidory, ogorki, papryka no i kwiaty w zyciu ziemi nie widzialy.
Wszystko z Toba w porzadeczku i jeszcze mamusia zostalas ,wiec same dobre rzeczy 

- marta325
- 1000p
No i np. kwiaty przed jakimis wiekszymi swietami sa szprycowane, zeby zakwitly akurat na konkretna date.
Marta , bez szczegolow prosze ,jak nie chcesz zebym zawalu dostala 

marta325 mam takiego jednego (kupiony ponad rok temu - piegus rozkrzaczony), który do tej pory nie wypuścił ani jednego nowego liścia, korzenia - o pędach nawet nie myślę. Musiał być wyjątkowo "zmęczony skoro tak długo nic nowego się nie dzieje. Czasami mam ochotę go wyrzucić 

- marta325
- 1000p
Popatrz na mojego Liodoro. Jeszcze nie kwitl, a juz 3 dzidziusie ma

jaką mam pewność, że ta moja "ciąża" tez nie jest zasługą pasty?actus pisze:Wszystko z Toba w porzadeczku i jeszcze mamusia zostalas ,wiec same dobre rzeczy

No widzisz Kasia ,jest jak mowisz ,niezle musial byc nabuzowany i po prostu tyle energii wydal na kwitnienie ,ze teraz odpoczywa i sie zbiera.
Marta ,dzidziusie beda kwitly

- marta325
- 1000p
Co za roznicakatkaaa pisze:jaką mam pewność, że ta moja "ciąża" tez nie jest zasługą pasty?actus pisze:Wszystko z Toba w porzadeczku i jeszcze mamusia zostalas ,wiec same dobre rzeczy

-- 11 lip 2013, o 18:25 --
Obawiam sie, ze niepredkoactus pisze:No widzisz Kasia ,jest jak mowisz ,niezle musial być nabuzowany i po prostu tyle energii wydal na kwitnienie ,ze teraz odpoczywa i sie zbiera.

Kasiu ,bardzo w to watpie ,poniewaz ten drugi MM w ten sposob sie ratuje ,tlilo sie w nim jeszcze zycie i wypuscil basalka.Juz widzialam takie przypadki jak basal keiki wyrastaly z suchego trzonu ,wiec na razie nic nie ruszaj niech sobie maluszek rosnie zdrowo.
dzieciaczki z in vitromarta325 pisze:Co za roznicakatkaaa pisze:jaką mam pewność, że ta moja "ciąża" tez nie jest zasługą pasty?actus pisze:Wszystko z Toba w porzadeczku i jeszcze mamusia zostalas ,wiec same dobre rzeczy. Wazne, ze mamusia bedziesz

-- 11 lip 2013, o 18:28 --
czyli sprzedali mi zdechlakaactus pisze:Kasiu ,bardzo w to watpie ,poniewaz ten drugi MM w ten sposob sie ratuje ,tlilo sie w nim jeszcze zycie i wypuscil basalka.Juz widzialam takie przypadki jak basal keiki wyrastaly z suchego trzonu ,wiec na razie nic nie ruszaj niech sobie maluszek rosnie zdrowo.

"wiecheć"Dufin pisze:No a jak byś inaczej nazwała ten suchy obcięty trzon?katkaaa pisze:czyli sprzedali mi zdechlaka

- marta325
- 1000p
Kupilas jednego, a bedziesz miala 3. Jakby sprzedajacy wiedzial, to by cene podniosl

marta325 pod warunkiem, że mi nie wykitują bo wtedy nie będę miała żadnego