Ostoja spokoju...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ostoja spokoju...

Post »

Marysiu a mi się to z bluszczem kojarzyło hihi ale dzięki przynajmniej wiem że mam barwinka :D
będzie chyba skalniak chyba bo może posadzę coś większego..nie wiem pomyślę..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Odświeżę wątek bo dawno nikt nie zaglądał :wink: u nas dziś piękne ;:3 ale bardzo zimno brrr
mam w planie zakupy w Ikea, kilka pudełek i jakieś duperelki dekoracyjne :wink: ..w poniedziałek ostatnie podrygi przy remoncie i w końcu się zabieram za porządki..to miłego słonecznego i bez śniegu weekendu życzę ;:173
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dario to ja już wolę bez mrozu, bo jak śnieg stopnieje a walnie nam -12 to będzie masakra, chyba musimy dotrwać w pokorze do wiosny prawdziwej a tą kalendarzową postuluję znieść.
Ciekawa jestem jakie duperelki kupisz, bo ja ostatnio weszłam po doniczkę za ok. 20 zł a wyszłam z duperelkami za 120 :;230
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

DARIO :wit Udanych zakupów , sprawnego sprzątania i upragnionego wypoczynku w niedzielę życzę ;:333
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Hej Daria, o pogodzie nie piszę bo szkoda słów, mam w domu blisko 100 sztuk sadzonek, walczę o utrzymanie ich jak lwica, ale pewnie bez strat się nie obejdzie, wszystkich do donic nie wsadzę, do czwartku przygotowuję święta a w piątek i sobotę zaczynam nasadzenia, chyba że meteowróżki znowu zmienią zdanie. Ciężkie dwa tygodnie zapowiadają mi się ;:183
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu zakupy w sobotę to nie był dobry pomysł :roll: schodzą się wtedy pielgrzymki rodzinne do ikea.. :wink:
więc przeleciałam kurcgalopkiem.. połowę rzeczy ominęłam i nie kupiłam, piorytetem było kupno kartonów do przechowania rzeczy..
nabyłam i obiecałam sobie, że następne zakupy w ikea tylko w dni robocze w godzinach rannych :wink:

Ewa dziękuję sprawne sprzątanie było dzisiaj w tej chwili nie czuję kręgosłupu :roll:

Iwona ja od jutra na zakupy się wybieram..mamy gości na 2 dni świąt więc trzeba ich czymś ugościc.. :wink:
a pogoda hm staram się jak najmniej wychodzic z domu i nie patrzec za okno..wtedy nie myślę że jest tam tak zimno..brr
jeśli chodzi o kwiaty to ci współczuje ale kto by przewidział, że wiosna do nas się spózni :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ale przynajmniej uchroniło Cię to przed kupieniem wielu niepotrzebnych rzeczy :;230
Tak, ja przejeżdżam koło Ik i zawsze jak jest niepogoda to z zaparkowaniem jest problem, ludzie łażą dzieci szaleją, picnic!
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DARIO :wit Niestety nasze kregosłupy w okresie przedświątecznym narażone są na spore wyzwania i czasem dają do zrozumienia że DOŚĆ tego przesilania ;:oj
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu pewnie tak :wink:

Ewa dziś zrobiłam zaopatrzenie mięsne, póki co do piątku mam chwilę luzu a potem znów pieczenie, smażenie i stanie od rana w kuchni :wink: dwa dni zlecą a ja to zapewne odczuję, jak zawsze po takich świętach jestem zmęczona..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Dario, to u Ciebie widzę już Wielkanoc ;:oj. U mnie to jeszcze ;:185 roboty huk.
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DARIO :wit Ja przed każdymi świętami sobie przyrzekam,że nie będę się zapracowywać - ale nigdy mi to nie wychodzi Coś mnie zawsze podkusi dodatkowo zrobić i też jestem totalnie zmęczona ;:223 . Ale sobie marzę - może kiedyś ........ :;230
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Daruś :wit zostało coś jeszcze tych gołąbków ? Może mrozisz na czarną godzinę jeśli słodycze chomikujesz?
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ela gdybym nie miała gości to bym pewnie jeszcze jedną nogą w nocniku była :wink:

Ewa dziś spotkałam sąsiadkę i ona widząc mnie ile siatek miałam stwierdziła że każdego roku od jakiegoś czasu
w święta wyjeżdża właśnie po to by odpocząc..tyle że jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazic świąt w cudzym miejscu..
chociaż 2 razy byliśmy po za domem..raz na działce u siebie :) pogoda wtedy była piękna szkoda nam było tych dni by w domu siedziec a drugi raz w górach ale z mamą więc w sumie rodzinnie było :wink:

Aniu no niestety nie ma ale mam łazanki może się skusisz? :D

od południa głowa mnie boli pewnie z tego wiatru wrr
w czwartek mam wyjście na miasto mam nadzieję że ta pogoda choc trochę się poprawi :roll: bo już mi się odechciewa..

aa dziś się dowiedziałam że znajomy z działek zmarł w styczniu ;:174 jakoś tak mało już bywali z zeszłym roku,chorował na serce..szkoda no że w tym roku sie już nie zobaczymy ;:174 życie...ehh
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dario można rzucić wszystko zrobić coś dla siebie jak Twoja sąsiadka, ale może nie ma rodziny, albo jak tak podchodzi do życia to rodzina ją nie odwiedza i przybrała taką pozę :;230 A może zrobisz zdjęcie hipciowi :?:
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu znam tę rodzinę nic z tych rzeczy :wink: została jej tylko mama z najbliższej rodziny siostra młodsza oraz ojciec zmarli..
byc może z mamą gdzieś wyjadą bo wiem że spędza u niej każde święta :wink:

Hipek ma zmontowany filmik ale nie wiem jak się go tutaj wstawia :roll:

od wczoraj mnie boli głowa zabrakło mi moich tabletek, które pomagają mam inne, które nie pomagają więc się męczę ;:174
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”