Niunia1981 pisze:już jest jutro

czekamy

Monisiu...nawet w Toruniu 2 nad ranem i 6 rano jest tego samego dnia

...a Ty mnie tak popędzasz

...stresuję się
Ellciu...no właśnie słonko nam wszystkim tak bardzo potrzebne...a dzisiaj pogoda się spinkoliła i już nie jest tak różowo
Elu...wyzdrowiałaś i serducho dostałaś

...
Boję się, że pomimo odległości od Obi nie będę potrafiła czasem tam nie wpaść ...naprawdę mają duży wybór. Korciły mnie jeszcze storczyki, oooj korciły, ale twarda byłam , najpierw niech zakwitną te co mam , potem będą nowe.
Aga...
mniodkowa pisze:upity hiacynt mi się podoba bardzo
hehe, wygląda faktycznie jakby denaturacik wciągał

.
Stefcia Waszego widziałam, żałuję że oba mają się ku zielonemu niebu

. Postaram się mojemu dogodzić, a wtedy i dla Was starczy

.
Moje
sztuczki nie muszą być pod karnisz podwieszone, jest kilka innych opcji... można przywiesić pod sufitem jakiś kijek, rurkę, no cokolwiek i do tego przymocować te
sztuczki
....ich wykonanie nie jest specjalnie trudne, no i nie trzeba prosić się eMka o pomoc, bo każda kobita da radę sobie takie sama zrobić
Kasiu...dokładnie to same wazoniki z cebulką hiacynta z Biedry...nie kochana, to nie Ty miałaś pecha i kupiłaś niedobitki...one wszystkie takie do d...y były
labka1 pisze:skoro sie narobiłaś..to pokazuj..będziemy Cię chwalić.
Nic na siłę...krytyka też jest potrzebna, aby wyciągać wnioski, szczególnie jeśli zasłużona, ale oczywiście miłe słowa są balsamem
No dobra, nagadałam się ...teraz czas na jeszcze parę słów
Miejsca zaczęło brakować, parapety nie chciały się rozciągnąć nawet po użyciu zaklęć, więc trzeba było sobie dorobić pięterko. Nie chciałam w oknie umieszczać żadnych półek...wymyśliłam więc podwieszane do karnisza doniczki, wiszące na sznurkach. Zależało mi jednak, aby każdą doniczkę łatwo było obsługiwać stojąc pod nią, aby było łatwo do ściągania i podlewania kwiatków... no i żeby w żadnym wypadku nie były to takie gotowe brązowe doniczki z marketu , takie na trzech pałąkach

.
Z efektu jestem bardzo zadowolona,

, sama się więc chwalę jaka sprytna dziewczynka jestem, i że tyle miejsca na dole sie zrobiło, które notabene zaraz będzie przez papryczki i pomidorki zajęte

.
No i pech...ten co to zdjęcia tutaj wstawia znowu się obraził

...więc fotek
nie budiet