Ogródek Robaczka cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 4

Post »

Kasiu,czy ja coś przeoczyłam?Zamawiając taką ilość róż to chyba już u sąsiadów sadzisz?Jesteś niemożliwa,a jak tu taka ilość kopczykować na zimę?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu, lista... dłuuuugaśna, no ale sto róż daje długą listę ;:180 , ja ze swoją ósemką to cienki bolek jestem przy Tobie, ale mogę z czystym sumieniem, że wszystkie mają się dobrze i różyczka od Ciebie pięknie się przyjęła.
Poproszę o poradę, chcę dosadzić rabatówki terminatorki, jedną biała i dwie różowe na różankę przy ganku.
Udanego spotkania ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiek ;:196 jeszcze raz dziekujemy serdecznie za goscine ;:108 Marta, Asiu, dziewuszki ;:196
Przyjemnie bylo Was wszystkie poznac i spedzic z Wami te pare chwil :;230 rozluznienie urlopowe mnie opanowalo, nie mowiac o fascynacji ogrodem - kawal dobrej roboty w niego wlozylas a jak sie te wszystkie dolki zapelnial rozycami, to bedzie kwiatowy szal w przyszlym sezonie.
ps a wiesz, ze glowa mnie wcale rano nie bolala ... nic a nic. D stwierdzil, ze chyba mnie boli, bo za male dawki zazywam zawsze a jak dawka jest odpowiednia, to calkiem inaczej organizm reaguje :twisted:
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Kasieńko niestety było już przed czternastą ,kiedy jechałam do Ewuni,miałam zbyt duży poślizg ,żeby wpaść do Ciebie ,ale widziałam łuki na żywo ;:108 i powiem ,że wyglądają bardzo delikatnie ,koronkowa robota ,wiata też dużo lepiej się prezentuje na żywo ,nie jaet taka ciężka jak na zdjęciach ,a jak to wszystko obrośnie to będzie bajkowy widok ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kasiu rzuć dokładne zdjęcie wiaty, please....
Planuję jakieś zadaszenie i nie potrafię się zdecydować :wink:
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Kasiu dziękuję za kolejne przemiłe spotkanie! Możliwość przebywania w Twoim malowniczym ogrodzie (nawet z dziurami jak po ataku szalonej nornicy :;230 ) bezcenna! Marta - Ciebie też fajnie było znów zobaczyć, no i poznać Jule i jej M-a!
Bawiłam się świetnie!
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Następnym razem Wam nie daruję :;230
Tez przyjadę.
Kasia odpoczywasz? czy dalej dołki kopiesz?
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu ;:196 ;:168 dzięki kochana za przemiłe spotkanko ;:168
no za Alinkę (nie) dziękuję - mina mamy bezcenna jak weszłam z nią do domu......a co to jest za olbrzym?! :shock: Asiu, Julcia - fajnie było Was zobaczyć :uszy

no a róż od Ewci nie dałam rady posadzić - mamy zalane wejście na działkę........rura poszła ;:219
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Witajcie :wit
Wczoraj mieliśmy wspaniałe pożegnanie lata, jeżeli tak ma się kończyć każdy sezon, to będę wyczekiwać jesieni z rewolucyjnym entuzjazmem ;:138 Kochani, Asia2, Martuś/Shirall, Jule i M, bardzo dziękuję za odwiedziny, fantastyczną atmosferę, rozmowy ogrodowe i nie tylko, było mi bardzo miło Was gościć ;:4

Majka, dzięki za zrozumienie, to niezwykle budujące, że ktoś poza mną racjonalizuje to szaleństwo :lol: Ja też sobie tłumaczę, że raz się żyje :wink:
Asieńko, sama widziałaś, że te dołki jakoś giną w ogrodzie, nie ma ich tak wiele... ;:224
Dorotko, starałam się wybierać sprawdzone odmiany, które mam u siebie. Kilka posadzę w grupach, ciekawa jestem efektu! Impreza była zajefajna :tan
Majka, różyczki zostały oblane taką ilością wina, że teraz nie mają wyjścia, będą rosły jak mutanty :;230
Monia, sama wytrzeszczałam oczy na tą listę jak już skompletowałam wszystkie..zamawiałam po kilka i tak się uzbierało... ;:131
Ewa, dzięki! Zapraszam do odwiedzin w realu, mam nadzieję, że będzie co pokazać :uszy
Iwonko, zazdroszczę sokolego wzroku ;:196 A różanka jeszcze młodziutka, wszystko przede mną :lol:
Dorotko, deserek dla Ciebie ;:196

Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

:wit
i w dodatku jeszcze był mój ulubiony deser,
pozdrawiam Was wszystkie i Gospodarzy serdecznie ;:3 nie kryję, że zazdroszczę ;:224
:;230 co ten internet z ludźmi robi ;:224
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Małgosiu, sadzę jeszcze u siebie, działkę sąsiada zostawiam na przyszły rok ;-)) na kopczykowanie pewnie wezmę urlop... ;:224
Marzenko, chętnie coś podpowiem, ale powiedz jeszcze czy to mają być okrywowe, niskie różyczki czy coś większego? Spotkanie było bardzo udane, dzięki!
Jule, było mi bardzo miło poznać Ciebie i M, świetny z Was duet ;:172 A z Tobą można konie kraść, a pić wino i gadać to nawet do rana ;:136 Super, że głowa nie boli, znieczulenie było widać właściwe hihihi No i winko dobre wybierałaś!Montepulciano, a potem dla odmiany Montepulciano :;230
Oluniu, miło mi, że Ci się podoba! Szkoda, że tym razem nie udało się spotkać, ale mam nadzieję, że będzie okazja wiosną :wit
Ewa, jutro zrobię więcej fotek wiaty dla Ciebie 8-) Tyle że moja jest bez dachu :wink:
Asia, zawsze do usług ;:196 To ja dziękuję!Gdybyś miała znowu ochotę na spotkanie, pogaduchy i winko to adres znasz :D
Gosiu, czekam na Ciebie! dzisiaj odpoczywałam, posadziłam kilka cebulek i błądziłam z aparatem we mgle 8-)
Martuś, dzięki! Oby Alinka ładnie rosła ;:333

W ciągu kilku dni ogród zrobił się całkiem jesienny..a dzisiaj było tam mgliście, że ledwie widać było koniec ogrodu z tarasu. Sceneria jak z mrocznego filmu...Zrobiłam sobie mały spacerek z aparatem, zobaczcie co ustrzeliłam ;:65

Obrazek

Obrazek

Obrazek

babie lato plecie koronki...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Azalie ładnie się przebarwiły

Obrazek

Obrazek

Chopin wystrzelił na 2 metry i ma 4 pączki na końcu :lol:

ObrazekObrazek

Obrazek

Parole
Obrazek

Home & Garden
Obrazek

Passiflora
Obrazek

różowa lawenda
Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiu na deserek się oblizałam tylko bo jak go tu zjeść ;:152
Jesienny ogród we mgle wygląda bardzo tajemniczo i kto wie co tam skrywa za jakimś krzaczkiem. ;:333
Dobrze że spotkanie się udało tylko dlaczego nie ma zdjęć ;:215 ;:oj
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Kasiu wątek cichaczem odwiedzam regularnie i jestem coraz bardziej oczarowana,zamówiona ilość róż powaliła mnie na kolana :uszy
Zdjęcia boskie wszystkie razem i każde z osobna, a pierwsze ;:167
Miłego wieczoru :wit
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Kasiu, fotki jak zwykle cudne, spotkania zazdroszcze, lista róż powaliła mnie na kolana ;:180 , pare razy przecierałam oczy ;:oj a ty w czapeczce i z bananem na buzi .......cudnie wyglądasz
Pozdrawiam!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

U mnie też było tak mgliście...Nie wpadłam na to, żeby zrobić zdjęcia ;:223