Lucynko,kupiłam iryski z zółtym srodkiem błękitne z tych niskich wczesnowiosennych.Miałam granatowe z żółtym srodkiem,ale wymarzły mi tej zimy.O badylki trzeba spytać Marzenkę,ale nawet nie odbiera telefonu.
Halinko,ja kupiłam tylko dwie paczki narcyzów,więcej tulipanów.Wzięłam całe białe i pełne z jasnym srodkiem.Koleżanka szła popołudniu do mnie i widziała jak pod kościół przyjechał cały autokar chłopaków wojskowych,bo on był zawodowym.
Uploaded with
ImageShack.us
Dorotko,dla matki trudno pogodzić się ze smiercią dziecka w kazdym wieku,ale jak chowa się jedynaka to jest tragedia największa z mozliwych tragedii.
Ewa,przy okazji jak bedą na działce zapytam czy zdaja sobie sprawę jakie wielkie to bedzie drzewo,jak nie pomoże to bedę ciachać od swojej strony,bo przeciez połowe ściezki mi zajmie.
Uploaded with
ImageShack.us
Geniu,ty sie lepiej znasz,zrób jak uważasz,a na pewno bedzie dobrze.
Dorotko,nie widzę problemu,pułapke ma Agunia,przyjedż do mnie,pojedziemy do Agi po łapke,u mnie będziemy sobie cztować na mojego płetwonurka z jakimiś procentami,bo na trzezwo nie da się tego ogarnąć.Jak złapiesz w klatce przewieziesz do siebie i mozesz załozyć hodowle tresowanych krecików.
Roslina o która pytasz to zwykła liatra kłosowa.
Jadziu,po dzisiejszym wietrznym dniu widac ile liści leci z drzew,nie lubie tej pory roku najbardziej,bo najtrudniej przychodzi mi pozegnać sie z latem.Kilka rózyczek przezyło,ale kiepsko kwitna u mnie w tym roku.Najbardziej zadowolona byłam z pnącej czerwonej,kwitła i obficie i długo.
Uploaded with
ImageShack.us