Piękne zakupy, aglonema piękna, nie przelej jej nie lubi mieć mokrych nów, ja z moją identyczną poeksperymentowałam, ucięłam u samego dołu i pięknie się rozgałęzia:).
Patyczka-->rhipsalisa od razu możesz do ziemi wsadzić i podlewać tak samo jak kaktusy.
Melduję się po krótkiej nieobecności, spowodowanej wizytą u Izy. Bardzo miło u niej spędziłam czas, poznałam też Iwone45, nawiasem mówiąc super babka Szkoda tylko że nie mogłam osobiście poznać Marylki, ale to się do kiedyś nadrobić
Oczywiście z wyjazdu przywiozłam mnóstwo roślin na widok których moje parapety aż jęknęły. Fotki niestety dopiero jutro, bo dziś już kiepskie światło d zdjęć
Tesiu jakie Ty masz super kwiatuchy Aglomena śliczna, a przekrój kwiatów jest u ciebie niesamowity od storczyków, hoi po kaktusy
Akwarium ma piękną obsadę, zarówno rośliny jak i rybki prezentuja się świetnie, aż szkoda, że się nie udzielasz na FO w wątku akwarystycznym....
w takim razie następnym razem musimy spotkać się w szerszym kręgu ,Ize już znam a Terese miałam przyjemność poznać , i jeszcze Iza wczoraj wieczorem chciała mnie zaciągnąć do Marylki , to moje pierwsze spotkanie w małym gronie Forumowiczek, ale już mi się podobają te spotkania , z przyjemnością je powtórzę
Super byłoby takie większe spotkanie
Iwonko zdjęcia jutro, roślinki muszą na tą okazję ładnie się ubrać w nowe doniczki, światełko lepsze też musi być , żeby całą urodę wydobyć
Basiu, jakoś nie wpadłam na to że tu jest wątek akwarystyczny, muszę się rozejrzeć