Pokoi sporo bo 5.....na co mi tyle....dom piętrowy....no po jaką ch**** tak było budować

młodzi czy będą mieszkać? nie wiem....jak tu pracy nie ma dla nich....ech,życie....życie...

Ja wiem, ja wiemgrazynarosa22 pisze:ale wiecie jak to ma baba w domu z chłopem leniem leworęcznym....a może nie wiecie ?
oooo...dojrzałam i chłopca...sorki Tadzik-Ciebie szczególnie witam jako rodzynka
grazynarosa22 pisze:Basiu-witaj...czemu??? bo dom jest do d*** wg mnie.....duży....jak ja go ogrzeję na emeryturze???? tylko moja bedzie bo stary-ech,on nie będzie miał ....![]()
Pokoi sporo bo 5.....na co mi tyle....dom piętrowy....no po jaką ch**** tak było budowaćjak mnie kręgosłup wysiądzi to i tak na górę nie zlezę....a tam jest łazienka
![]()
młodzi czy będą mieszkać? nie wiem....jak tu pracy nie ma dla nich....ech,życie....życie...![]()
Miło mi , że mnie tak szczególnie witaszJest dobrze ale zdrowa tak całkiem to chyba nie jestem....staram się oszczędzać....ale wiecie jak to ma baba w domu z chłopem leniem leworęcznym....a może nie wiecie ?
oooo...dojrzałam i chłopca...sorki Tadzik-Ciebie szczególnie witam jako rodzynka