Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wypisz , wymaluj nasz Dawidektengel27 pisze: Lubi puszczać bąki i podszczypywać osiemnastki ;) Jest wolny i swawolny.![]()

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czego ja się tu dowiaduję - bezzębny Dawid puszczający bąki i poszczypujący małolaty. Coś podobnego. A ja myślałam że to przystojniak jak z awatara - no cóż Anulko dobry i taki adorator, wystarczy że hojny i nie żałuje pochwał.
A wracając do ogródka to u Ciebie pełne lato .Tyle kwiecia jeszcze na grządkach. A to czerwone to też domek dla krasnoludków czy może domek dla smerfa Dawida?
Dużo owoców jeszcze do zebrania - czy będzie może szarlotka? Bo jabłuszka bardzo ładne
A Napoleona ja też mam w domu tylko nie mam go z kim wypić, może skoczysz do mnie na kieliszeczek?

A wracając do ogródka to u Ciebie pełne lato .Tyle kwiecia jeszcze na grządkach. A to czerwone to też domek dla krasnoludków czy może domek dla smerfa Dawida?
Dużo owoców jeszcze do zebrania - czy będzie może szarlotka? Bo jabłuszka bardzo ładne

A Napoleona ja też mam w domu tylko nie mam go z kim wypić, może skoczysz do mnie na kieliszeczek?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już mnie brzuch boli ze śmiechu
Faktycznie adorator nie najlepszy no ,ale coż lepszy rydz ,jak nic
Może z czasem trafi się lepszy
Ten czerwony domek to nie dla Dawida tylko dla pszczółek-ale cos nie chcą w nim mieszkać więc liczę na krasnoludki
Zbiory w tym roku nienajgorsze ,ale juz nie mam siły zaprawiac a tu jeszcze w kolejce czekają grzyby.Zaczyna mi brakowac słoików.Szarlotki to mi się nie chce piec ,ale zrobię rogaliki z ciasta francuskiego.
Czekam Grazynko na Ciebie.Wpadaj z Napoleonem na pyszne ciasteczka

Ten czerwony domek to nie dla Dawida tylko dla pszczółek-ale cos nie chcą w nim mieszkać więc liczę na krasnoludki
Zbiory w tym roku nienajgorsze ,ale juz nie mam siły zaprawiac a tu jeszcze w kolejce czekają grzyby.Zaczyna mi brakowac słoików.Szarlotki to mi się nie chce piec ,ale zrobię rogaliki z ciasta francuskiego.
Czekam Grazynko na Ciebie.Wpadaj z Napoleonem na pyszne ciasteczka