Maju ale masz pięknie na tej swojej werandzie, nic tylko siedzieć, podziwiać i fotografować. No może od czasu do czasu podlać zasilić, oberwać zaschnięte - no jest trochę pracy, ale efekt jaki!
Eluniu i to wielką radość mi sprawiłaś Aniu dziękuję.... Rozalko na pewno są do uratowania bulwy begoni wyciąga się z ziemi i wkłada na zimę do piasku,ja zanoszę je do piwnicy,w lutym wsadzisz do doniczki i znowu będą puszczały nowe pędy Aniu,Agnieszko zostań ze mną bardzo się cieszę Igorku,Madziu,Monisiu,Tereniu, Marysiu dziękuję Justynko kawusia i ciacho jak w banku! już podaję kochana,dziękuję za tak miłe słówka od Was wszystkich bardzo się cieszę
Kochani,moja córka dostała uczulenia w poniedziałek na palcach od nóg i dzis juz na palcach u rąk
poszłam z nią do lekarza,bo ten stwierdził Zapalenie mięśnia sercowego,została w szpitalu na badaniach,jestem jednym kłębkiem nerwów,każdy lekarz mówi co innego,zrobili jej EKG i serce jest w porządku...jutro dopiero dowiem się czegoś z wyników krwi...powiedzcie mi kochani czy wy spotkaliście się kiedys z takim czyms??? cholerka ja juz biore pod uwage różne rzeczy np te trampki co muszą chodzic po szkole strasznie jej farbują...może to one uczulaja,albo jadła ostatnio dość dużo brzoswiń...ja juz sama nie wiem odchodzę od zmysłow....poradzcie mi
Maju jak to tylko na palcach to może faktycznie uczulenie kontaktowe;:108 Na jakiej podstawie lekarz powiedział że ma zapalenie mięśnia sercowego Nie wpadaj w panikę bo to niepotrzebna strata energii, teraz musisz się na maksa zmobilizować. Skoro ekg jest dobre, to może jej zrobią echo serca żeby całkowicie wykluczyć problemy z sercem, poza tym wyniki badania krwi mogą wiele wyjaśnić. Tak więc do jutra musisz uzbroić się w cierpliwość i myśleć pozytywnie.
Nie wiem co ci poradzić, ale na jakiej podstawie lekarz stwierdził zapalenie mięśnia sercowego? Gdzie wysypka, a gdzie serce. Na zapas się nie przejmuj, sama mam przewlekle chore dziecko i wiem, że lekarze w przychodniach potrafią stawiać dziwne diagnozy. Zrobią jej badania i wszystko się wyjaśni. Wiem, że pobyt w szpitalu, to na pewno wielki stres, ale pomyśl, że tam zadbają o nią najlepiej i jeśli trzeba obejrzy ją dermatolog, lub alergolog - w przychodni byś sie nie doczekała na wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
Przede wszystkim zapalenie mięśnia wykryte i leczone nie jest takie groźne. Jestem tego bardzo żywym przykładem Jest pod dobrą opieką, zrobią jej wszystkie badania i zweryfikują diagnozę. Byłam dzieckiem, jak to przeszłam. Objawiało się to mroczkami przed oczami i wyszło na EKG. Nie pamiętam jednak, bym miała takie objawy jak przy uczuleniu! Dziś jestem zdrowiutka i żyje absolutnie normalnie. Trzymaj się Maju Wszytko na 100% będzie ok
Nolinko na podstawie wysypki delikatnej u opuszków dłoni,to był bardzo młody lekarz,a natowiast ordynator był zdziwiony tą diagnozą...więc ja juz nic nie wiem....