Piękne storczyki

Dorotko żebyś wiedziała ,że kwaśna. Jak cytryna albo bardziejDorotak pisze:Kasiu rzeczywiście wyglada apetycznieKalamondynka mówisz że kwasna
pewnie nie chce być zjedzona tylko podziwiana jak naj dłużej
![]()
Agnieszko było wtedy tak wiosennie i słoneczka pod dostatkiemagnieszka_ pisze:Kasiu
Najbardziej zazdroszczę ci tego słoneczka![]()
Kwitnące masz cudowne![]()
Aniu mnie też szkoda wycinać ogrodowych .W domu latem zawsze coś doniczkowego kwitnie i to mi wystarcza a ogrodowe niech cieszą oczka na zewnątrz.sweety pisze:Falki cudneSzczególnie dwa pierwsze. A że kalmodynka kwaśna? Dłużej będzie do podziwiania
Kwiatów z ogrodu też nie wycinam do wazonu, bo ... mi szkoda.
No właśnie Niko ,ja to boję się do sklepu wchodzić bo przyciągam rośliny jak magnesnika28 pisze: Ps. Wracając do Twojej pięknej stromanthe( jak się właśnie dowiedziałam) to zazwyczaj nie znamy dnia i godziny kiedy trafią do nas nowe rośliny
Aluniu dobrze,że one kwitną całą zimęalunia pisze:Piękne te storczyczki maszNapatrzeć się nie mogę na nie
Moniko hoje to i moja miłość .Jednak podchodzę do nich małymi kroczkami,mam dopiero 4 szt.Niunia1981 pisze:Storczyki śliczne ale hoja to moja nowa miłość![]()
Justynko wyrzuciłam..a mogłam cukrem posypaćjustus27 pisze:Smacznie tutaj...
Elcia cieszę się bo cudeńko zaczyna się puszczać .elcia1974 pisze:Ale hoja to prawdziwe cudeńko