Dorotko masz prawo mi obiecałam nasionka wysłać wczoraj ale mój M do póżna siedział w pracy a póżniej nie miał już jak wysłał dzisiaj z rana .
Masz nasiona dziwaczka bo pytasz jak siać , jeżeli masz to teraz będziesz miała jeszcze więcej bo dołożyłam
Ela no co Ty ...przecież się nie pali toż to i tak do gruntu ,ale jak do mnie dzisiaj listonosz przyszedł to pytałam czy nie ma czegoś jeszcze ,....na pewno,.... a ten mi tylko rachunek przytachał ,przecież ja na rachunki teraz nie mam pieniędzy zimową depresję różami leczę
Dzisiaj z Watenfalu przyszły broszurki o zmianie cen od marca i ,żeby je obniżyć trzeba sobie kupić nowy sprzęt . Grubaśne broszury mogliby sobie darować i tak my za nie płacimy a nie oni . Dziwaczki wprost do guntu
No i mamy wekendzik
Zimno u nas nadal..ale wierząc tvnom ,jeszcze jedna noc i odpuści mrozisko...a przyjdą sniegi
Ale już wolę przedzierać się przez zaspy niż taki ziąb
sprawa najważniejsza 38 dni do wiosny
Kurcze zarazem tak mało,a zarazem tak sporo do wiosny! Moja kolezanka ma 21marca urodziny to też pamietam kiedy wiosna się zaczyna,a tydzień później czyli 28marca są moje urodziny
Ewcia nie strasz...takich dużych ma już nie być
Witaj Saro w moich prochach...ciekawa jestem bardzo Twojego ogrodu...znając Twój zapał do zielonego,szybko będzie cudnie
Ja zdecydowanie wolę mrozy niż przebijanie się przez zaspy
Do kalendarzowej zostało 38 dni ja liczę na piękne kalendarzowe przedwiośnie
Dorotko miłego weekendu