IkaD-Iwonko witam
bardzo dziękuję za miły pościk i kolejne odwiedzinki i zapraszam ponownie.Pozdrawiam.
Karnova witam Cię
cieszę się bardzo,że po dłuższej nieobecności znów do mnie zawitałaś.Dzięki za bardzo sympatyczny pościk i kolejne odwiedziny.Pozdrawiam
Kasiuta74-Kasiu witaj
nie obawiaj się ciachania swego grubosza zwłaszcza jeżeli stoi na południowym parapecie a za gratulacje złotka bardzo dziękuję.Pozdrawiam i zapraszam ponownie do siebie.
Ewamaj66-Ewciu wit
am Cię co do poczynań kotów i ludzi masz całkowitą rację-popieram.Miło,że znowu u mnie jesteś,dziękuję za kolejne odwiedziny i pozdrawiam
Wiolamanko-Wiolu witaj
dzięki za bardzo sympatyczny pościk,kolejne odwiedziny

i zapraszam ponownie.Pozdrawiam.
Heliofitko-Iwonko witam Cię
przyznam Ci się ,że nie narzekam ani za wiele od życia nie żądam a co do innych odmian to bardzo chętnie udekorowałbym nimi i innymy jeszcze roślinami cały dom ale niestety muszę się liczyć ze zdaniem pozostałych domowników ale czuję ,że na Twoją sugestię nie pozostanę obojętny?Dzięki za odwiedzinki i propozycje.Pozdrawiam
Agapo-Agnieszko witaj
miło Cię powitać jako mojego kolejnego nowego Gościa.Proponuję,zacznij hodować gruboszka bo to wdzięczna do hodowli roślina a i szczęście może Ci przyniesie jako drzewko szczęścia.Dziękuję za sympatyczne odwiedziny i miły pościk,zapraszam ponownie i pozdrawiam.
Raflezjo-Iwonko witam Cię
dzięki za kolejne miłe odwiedziny i słowa

.Zastosowanie tych "niskich" doniczek do gruboszy było przeze mnie zamierzone bo mają one imitować typowe doniczki bonsajówki,których w sklepach niestety brak nad czym bardzo ubolewam

.Zapraszam ponownie i pozdrawiam.
Bufo-Bufo witaj
jesteś moim kolejnym nowym Gościem z czego bardzo się cieszę i pragnę bardzo podziękować za odwiedziny w moim wątku.Miło mi,że swoją prezentacją grubosza udało mi się przywołać Twoje miłe wspomnienie.Pozdrawiam i zapraszam ponownie
No to na sugestię Filigranowej i nie tylko,upycham kolejne roślinki a wyprowadzka z tego powodu chyba na horyzoncie?
Dziś Real'owski kroton /6,90zł/ wpadł mi w oko w trakcie zakupów
Pozdrawiam Wszystkich