Podobno roślina wyróżniona na wystawie kwiatów w Londynie . Może i ja pojadę ze swoim na wystawę jak mi coś oczywiście wyrośnie
To mówisz że Future ma ładne sadzonki hortensji ? Ewa chciała hortensje Polar Bear , we Florini dostępna dopiero czerwiec -lipiec ,to mi znowu za późno z resztą sadzonek . No i tam jest ten kielisznik .....hm....
Widzę że pierwiosnek storczykowaty ma co raz więcej fanek więc będzie miał szczególne względy . Z wysiewem nie będę czekać do wiosny tylko zaraz w doniczkę i będzie miał najlepsze miejsce na parapecie
Sprawdziłam , misiowatej hortensji nie mają . W Future będzie w ofercie wiosennej , wszędzie jako nowość .We Florini w cenie 29zł . Coś trzeba będzie wykombinować .A mi to ten kielisznik śni się po nocach
Noc za krótko na te wszystkie sny A jak byś chciała coś jeszcze z Florini to można domówić .
Dobrze że przestało padać , bo już się bałam jak ja jutro do pracy dojdę
Myślisz że ceny wysokie ? Nie koniecznie - mają jeszcze wyższe , ale mi w rezultacie się opłaca bo mają tam wszystko co chciałam kupić . Tym razem interesowały mnie rośliny do cienia . Więc za jednym kosztem przesyłki mam wszystko .