Moja początki ogrodowe - aagaaz
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja początki ogrodowe - aagaaz
Małgosiu bardzo bym chciała pojechać, ale nie mam za bardzo transportu. Mój M w delegacji a ja nie mam prawka. Jeżeli ktoś będzie przejeżdżał w pobliżu to się z chęcią zabiorę ;) A kiedy dokładnie jest to spotkanie??
Justyna niby pokazują , że piątek, sobota ma padać właśnie wtedy mam wolne, więc pewnie tak będzie ;)
Przydało by się , bo naprawdę jest bardzo sucho ;)
Justyna niby pokazują , że piątek, sobota ma padać właśnie wtedy mam wolne, więc pewnie tak będzie ;)
Przydało by się , bo naprawdę jest bardzo sucho ;)
- Helios
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 cze 2010, o 18:56

Oj dziewczyny, dziewczyny. Nie wiem co lepsze: więcej na tacę, taniec deszczu czy mycie okien;:88
Chyba jednak wolę taniec. Potwornie sucho u mnie. Może zraszacze chodzące na okrągło zmieniłyby sytuację, ale jaka kieszeń to wytrzyma

Agnieszko, z tych suchych badylków u hortensji nic by nie było. Miałam podobnie. Wypuściła nowe pędy i tworzą się kwiaty

Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Wpadłam z rewizytą
Masz bardzo sympatyczny ogródek, piwonie o jakich marzę i kilka innych pięknych okazów roślin. Kurki 1 klasa! Podziwiam Cię za umiejętność ogarnięcia tego wszystkiego, w dodatku z małym synusiem na ręku! Tak trzymać Agnieszko! będę kibicować Twoim dalszym poczynaniom! 

- aagaaz
- 1000p
Dzięki Kornela za wizytę. Piwonie w tym roku coś mało kwitną, ale
to piękne kwiaty. Ciągle się uczę i chciałabym mieć ładny ogród, więc ciągle coś zmieniam i poprawiam. Dzięki FO coś się nauczyłam i zainspirowałam.
Helenko Tę hortensję dostałam w zeszłym roku od znajomej. Nie wiem jaka ona jest. Niestety znajoma zmarła w tym roku w lutym, więc nie zdążyłam jej o wszystkie roślinki, które od niej dostałam wypytać.
Trochę popadało, powiało. Teraz idę na obchód i coś może porobię w ogrodzie. W sumie mam wolne, więc nie można tak siedzieć przed komputerem
Pozdrawiam

Helenko Tę hortensję dostałam w zeszłym roku od znajomej. Nie wiem jaka ona jest. Niestety znajoma zmarła w tym roku w lutym, więc nie zdążyłam jej o wszystkie roślinki, które od niej dostałam wypytać.
Trochę popadało, powiało. Teraz idę na obchód i coś może porobię w ogrodzie. W sumie mam wolne, więc nie można tak siedzieć przed komputerem

Pozdrawiam
- aagaaz
- 1000p
Dzisiaj kolejny dzień zimny i wietrzny.. Na razie mama na ogrodzie sadzi pomidory. Ja może pójdę , ale popołudniu. Wczoraj zaczęłam ścieżkę z cegieł i chciałam ją dzisiaj skończyć, ale póki co nie chce się wychodzić na taką zimnicę.
Może jutro będzie ładniejszy dzień.
Na koniec jedno zdjęcie. Przepraszam za jakość , ale jest z komórki..

Może jutro będzie ładniejszy dzień.
Na koniec jedno zdjęcie. Przepraszam za jakość , ale jest z komórki..

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Rewelacja! a ten kolor! daje po oczach, ale w lecie tak powinno właśnie być. Lubię u innych takie stonowane kolory, ale u siebie mam miszmasz kolorów, tak, jak na wieś przystało. U Ciebie też ślicznie!!! 

- aagaaz
- 1000p
Neluś ja właśnie mam różne kolorki w ogrodzie..Na razie moje rabaty wciąż się zmieniają, więc i roślinki są różne.
Na tarasie królują fioletowe, żółte surfinie, różowa pelargonia, niebieska lobelia, więc także miszmasz kolorów
Fajnie, że Ci się podoba.
Na tarasie królują fioletowe, żółte surfinie, różowa pelargonia, niebieska lobelia, więc także miszmasz kolorów

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Piękny kolor surfinii .
A ceglane ścieżki są boskie . Zakochałam sie w nich u Dany .
U mnie też ziąb okropny.
A ceglane ścieżki są boskie . Zakochałam sie w nich u Dany .
U mnie też ziąb okropny.
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Fajne zakupy poczyniłaś
.
Masz już początek orlikowej kolekcji
Kolorki energetyczne. Surfinie podziwiam u innych, nie umiem z nią 'współpracować"
Mam nadzieję, że deszczyk podlał spragnione rośliny.
U mnie przed chwilą grad wielkości groszku
, zimno okropne.

Masz już początek orlikowej kolekcji

Kolorki energetyczne. Surfinie podziwiam u innych, nie umiem z nią 'współpracować"

Mam nadzieję, że deszczyk podlał spragnione rośliny.
U mnie przed chwilą grad wielkości groszku

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

Cześć Aga
Dzisiaj przerwa od prac w ogrodzie - wieje niemożliwie po prostu...
Przepiękny amarantowy kolor surfinii!
Miłego weekendu

Dzisiaj przerwa od prac w ogrodzie - wieje niemożliwie po prostu...
Przepiękny amarantowy kolor surfinii!
Miłego weekendu

- aagaaz
- 1000p
Aguś aguniada u mnie też wieje, pada, wszystko na raz, ale teraz się wypogodziło i idę na ogród.
Justyna od czegoś trzeba zacząć. Po kolei będę dokupywać chciejstwa
. Trochę popadało, także dzisiaj mam wolne z podlewaniem..
Aguś agatka123 Właśnie Dana mnie nimi zaraziła. Też się w nich zakochałam. Mam trochę cegieł, więc chociaż na krótką ścieżkę starczy. Jak mój M wróci będziemy dalej kombinować
, bo chciałabym ścieżkę od bramki do domu a to już kawał drogi , więc i cegieł trzeba by dokupić 
Justyna od czegoś trzeba zacząć. Po kolei będę dokupywać chciejstwa

Aguś agatka123 Właśnie Dana mnie nimi zaraziła. Też się w nich zakochałam. Mam trochę cegieł, więc chociaż na krótką ścieżkę starczy. Jak mój M wróci będziemy dalej kombinować

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agusiu ale fajny kosz z kwiatami

- aagaaz
- 1000p
Dzięki Gosiu, Dzięki 

- Tosiak
- 200p
- Od: 28 maja 2012, o 11:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:

gratuluję wspaniałego ogródka , zacięcia w rozbudowie rabatek i super skalniaczka - zapraszam do nas

- aagaaz
- 1000p
I ja Cię witam Tosiu..Dziękuję za odwiedziny..
Dzisiaj nawet ciepły dzień chociaż bardziej było duszno niż ciepło i zapowiadają burze, czego bardzo się boję.
Byłam u mojej bratowej po kabel do aparatu, ale niestety się pomyliła i dała nie ten kabel, więc na zdjęcia przyjdzie jeszcze poczekać..
Dzisiaj nawet ciepły dzień chociaż bardziej było duszno niż ciepło i zapowiadają burze, czego bardzo się boję.
Byłam u mojej bratowej po kabel do aparatu, ale niestety się pomyliła i dała nie ten kabel, więc na zdjęcia przyjdzie jeszcze poczekać..