Oczekiwany od końca kwietnia (przeklęty deszcz

Ona już większa nie urośnie... a szkoda...Ewiczka52 pisze:Misiaczek MCHYBA WYROSŁA DYNIA ,będzie zupa
Taaa.... ale cały sezon letni żyła sobie swoim życiem...Lineta pisze:E, dobry, skoro tak ładnie uporządkował...Rabatka jak marzenie. A to drewno jak poskładane precyzyjnie, o matulu. Muszę pokazać to zdjęcie moim domowym panom, żeby się zawstydzili.
Dziękuję Gosiu123A, znaczy, że aparat wychwytuje samo pięknoGosia123A pisze:No Misiu masz naprawdę pięknie koło domu![]()
Nie, są 3... idotii pisze:i już jestemfajnie tworzysz
![]()
Misiaczek ,czy u Was jest tylko jeden ogrodniczy ? kiedyś trafiłam na taki jeden obok ryneczku ,jakiś skromny i drogi
Trzeba przejść przez sklep i są drzwi wyjściowe na tył sklepu. Tylko, że zazwyczaj mają pełno kwiatków jednorocznych...dotii pisze:Piotr,miałam na myśli ten obok rynku ,z tyłu za Stokrotką ,donic itd jest sporo ,ale żywych roślinek mało.
A jak pojedziesz dalej w stronę Kętrzyna i wyjedziesz z miasta, miniesz mostek to po lewej jest coś takiego jak w Dywitach i nazywa się Mera Flor... czy jakoś tak...dotii pisze:Wiesz faktycznie zapomniałam o tym obok Lidla, przecież kilka lat temu robiłam tam zakupyMoże za dwa tygodnie tam zalecę
![]()
O widzisz, a już się szykowałem na zakup jesienny róż. W tym Mela Flor jest wszystko, ale róż jak na lekarstwo i zazwyczaj NN...dotii pisze:Co do Dywit ,fajnie tam się zapowiada,ale muszą zmienić dostawcę,mało tam roślinek i róże które ostatnio tam kupiłam ,jedyne w moim ogrodzie chorują na mączniaka .
Nie, nie.. wjazd do Bartoch od strony Olsztyna...dotii pisze:Masz na myśli w Olsztynie Zatorze ?przy kościele w prawo ,ja też tam kupujeswietna obsługa i roślinki zdrowe .